Ζέτα Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Γιατί κλείστηκε στο σπίτι

Παρότι η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται καθημερινά στην τηλεόραση, σπάνια ανοίγει τα χαρτιά της μέσα από συνεντεύξεις. Με αφορμή τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Moments», μίλησε στο περιοδικό Vogue και στον δημοσιογράφο Βλάσση Κωστούρο για τους φόβους και τις ανασφάλειές της, αλλά και για περιόδους στη ζωή της που ήρθε αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού.

Η ίδια αναφέρθηκε και στα χρόνια που ένιωθε πως οι παπαράτσι την ακολουθούσαν διαρκώς, παραδεχόμενη ότι αυτή η εμπειρία την σημάδεψε έντονα. Παράλληλα, εξήγησε και γιατί δεν έγινε μητέρα, λέγοντας ότι άργησε να αποδεχτεί πως δεν ένιωσε ποτέ πραγματικά μέσα της την επιθυμία για κάτι τέτοιο.

Για τη διπλή της ιδιότητα ως ηθοποιός και τηλεοπτικό πρόσωπο, παραδέχτηκε πως έχει βιώσει δυσκολίες, ειδικά στο θέατρο, όπου ένιωθε ότι έπρεπε να αποδείξει περισσότερα. Όπως τόνισε, το θέατρο είναι απαιτητικός χώρος και οι δικές της φοβίες την καθυστέρησαν στο να τολμήσει πράγματα πάνω στη σκηνή.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε με ευγνωμοσύνη και στον Γρηγόρη Βαλτινό, λέγοντας πως υπήρξε κομβικός άνθρωπος για εκείνη, καθώς τη βοήθησε να νιώσει ασφάλεια και να ανακαλύψει πλευρές του εαυτού της στο σανίδι, όταν είχαν συνεργαστεί στην παράσταση “Ήρθε κι έδεσε”.

Μιλώντας για το από πού πηγάζουν οι ανασφάλειές της, εξήγησε ότι όλα ξεκινούν από μια βαθιά φοβία απέναντι στην έκθεση, κάτι που, όπως είπε, τη συνόδευε από παιδί, καθώς ήταν πολύ ντροπαλή και εσωστρεφής.

Αναφερόμενη στην πιο σκοτεινή πλευρά της δημοσιότητας, μίλησε για ιστορίες που είχαν ειπωθεί κατά καιρούς γύρω από το όνομά της και για τη συναισθηματική πίεση που ένιωθε, επιλέγοντας τότε να κρατήσει σιωπή.

«Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού, σε σημείο που ήθελα να σταματήσω όλες μου τις εργασίες. Δε σας κρύβω ότι υπήρξαν περίοδοι που ένιωσα φόβο από το κυνηγητό των παπαράτσι. Έφτσα μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα όταν κατάλαβα ότι κάποιοι με παρακολουθούσαν χωρίς να γνωρίζω ποιοί ήταν και γιατί.»

Όπως περιέγραψε, υπήρξαν και στιγμές που δεν ήξερε αν αυτός που την ακολουθούσε ήταν θαυμαστής ή δημοσιογράφος, ενώ θυμήθηκε περιστατικά με ανθρώπους να περιμένουν έξω από το σπίτι της για ώρες. Η ίδια χαρακτήρισε την εμπειρία αυτή ιδιαίτερα τρομακτική, ειδικά όταν ζούσε μόνη της.

Σήμερα, όπως είπε, αυτή η ιστορία έχει αφήσει μέσα της άσχημο αποτύπωμα, ωστόσο μεγαλώνοντας νιώθει πως βλέπει τα πράγματα πιο καθαρά και πιο γειωμένα, καταλαβαίνοντας πόσο εύκολα μπορεί κανείς να παγιδευτεί σε μια ψευδαίσθηση ότι όλα περιστρέφονται γύρω του.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πίεση που μπορεί να δέχεται μια γυναίκα από τις κοινωνικές προσδοκίες, φέρνοντας ως παράδειγμα το θέμα της γονεϊκότητας. Όπως τόνισε, μεγάλωσε κι εκείνη με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα γίνει μητέρα, όμως η πραγματική επιθυμία δεν ήρθε ποτέ και χρειάστηκε χρόνο για να το αποδεχτεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.