Γιάννης Σαρακατσάνης: «Το χιούμορ ήταν ο τρόπος μου να προστατευτώ στο σχολείο»

«Γκρινιάζουμε για αστεία πράγματα και δεν λέμε ευχαριστώ»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Π.Ο.Π. Μαγειρική» βρέθηκε ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο οποίος συνομίλησε με τον Ανδρέα Λαγό για την πορεία του, την προσωπική του ζωή αλλά και μικρές καθημερινές του αδυναμίες. «Το τυρί είναι το αγαπημένο μου φαγητό! Όχι απλά αγαπώ το τυρί, αλλά νομίζω ότι αν ναυαγούσα σε ένα νησί, μόνο με τυρί θα ζούσα μια χαρά», είπε αρχικά ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με το χιούμορ και την υποκριτική, εξηγώντας πως η κωμωδία είχε πάντα ιδιαίτερη θέση στη ζωή του. «Όλα είναι μια εμβύθιση σε ένα ρόλο, αλλά εμένα μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει. Μου άρεσε να κάνω το κόσμο να γελάει από πάντα. Ήταν ένας μηχανισμός για να κοινωνικοποιηθώ, για να ενταχθώ σε ένα σύνολο συμμαθητών. Ερχόταν ο συμμαθητής που τους βάραγε όλους και, όταν ερχόταν να βαρέσει εμένα, εγώ έλεγα ένα αστείο κι έτσι είχα κερδίσει την προστασία μου».

Ο Γιάννης Σρακατσάνης στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γκρινιάζουμε για αστεία πράγματα και δεν λέμε ευχαριστώ που έχουμε πέντε ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε. Το παιδί ήρθε και με ταρακούνησε και με ξεκούνησε από τη δουλειά, γιατί εγώ δούλευα πάντα πάρα πολύ. Στην τηλεόραση πρέπει τα πράγματα να τα κάνεις στο αντίστοιχο μέγεθος της κάμερας που σε τραβάει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...

Επτά χρόνια γάμου για Λασκαράκη – Σουλτάτο: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα σε σηκώνω πάντα ψηλά»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν την έβδομη επέτειο γάμου τους. Ο σεφ πόσταρε φωτογραφία από τον γάμο τους και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.