Ο μέσος της Μίλαν, Σαμουέλε Ρίτσι, μίλησε στο SportMediaset ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Ιντερ και αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.
Ο παίκτης των «ροσονέρι» είναι αρραβωνιασμένος με την παρουσιάστρια του «DAZN», Ελεονόρα Ινκαρντόνα, και όταν ρωτήθηκε για το αν στο σπίτι τα ποδοσφαιρικά είναι σε πρώτη γραμμή απάντησε: «Προσπαθούμε να μιλάμε όσο το δυνατόν λιγότερο για τη δουλειά. Η ίδια έχει μια κάπως ασυνήθιστη δουλειά. Είναι πάντα έξω, ταξιδεύει πολύ σε αγώνες και μετά γίνεται παρουσιάστρια στο στούντιο, οπότε είναι λίγο ασυνήθιστο. Αλλά αυτές οι δουλειές ταιριάζουν καλά με τον ελεύθερο χρόνο μας».

Οσο για τις οπαδικές προτιμήσεις της Ελεονόρα; Ο Ρίτσι σχολίασε χαμογελώντας: «Δεν ξέρω αν πριν υποστήριζε την Ιντερ, αλλά τώρα είναι σίγουρα με το μέρος μου».

Ο 24χρονος άσος ρωτήθηκε και για τις σπουδές του, καθότι προσπαθεί να σπουδάζει παράλληλα με το ποδόσφαιρο. Και όταν του είπε ο δημοσιογράφος «θα σε δούμε διδάκτορα;», εκείνος γελώντας, και χωρίς να το απορρίψει, απάντησε: «Προφέσορας; Προς το παρόν… Σαμουέλε».
