Φανερά αδυνατισμένη και φωτογραφημένη από τον πολυαγαπημένο της γιο μέσα στο αυτοκίνητό τους, η Νόρα Βαλσάμη εξακολουθεί να διαμένει στο νησί της Σύρου, απολαμβάνοντας την ηρεμία μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα.

Αν και στη φωτογραφία δείχνει πολύ αδυνατισμένη, και πλήθος σχολίων κάτω από την ανάρτηση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το τι συμβαίνει στη σπουδαία ηθοποιό, η ίδια βρίσκεται καθημερινά υπό την επίβλεψη του μονάκριβου γιου της.
Και μπορεί η ίδια να έχει ξεπεράσει κατά κάποιον τρόπο την απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου Ερρίκου Ανδρέου, ωστόσο πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε και πάλι στο τοπικό νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις, δεδομένου ότι η υγεία της τα τελευταία χρόνια είναι εύθραστη και χρειάζεται στενή παρακολούθηση.

Η 78χρονη ηθοποιός, που ποτέ δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για τα προσωπικά δράματα που έχει βιώσει τις τελευταίες δεκαετίες, «κατέβασε ρολά» πολύ γρήγορα, καθώς οι δυνάμεις της άρχισαν να την εγκαταλείπουν, όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα με τη σπονδυλική της στήλη. Ενα πέσιμο στο σπίτι πριν από μια δεκαετία ήταν αρκετό για να την αφήσει σχεδόν παράλυτη. Ωστόσο, η αμέριστη φροντίδα που είχε τόσο από τον σύζυγό της όσο και από τον γιο της την έκαναν να σηκωθεί και πάλι από το κρεβάτι και να περπατήσει.
Μάλιστα, βλέπει πλέον με αισιοδοξία τη ζωή, καθώς τελείωσε και ο «γολγοθάς» με τον πλειστηριασμό του μοναδικού ακινήτου της, στα νότια προάστια, αφού βρέθηκε ένας προσωπικός φίλος της οικογένειας που κάλυψε το χρέος προς την τράπεζα, με αποτέλεσμα να σταματήσει και ο πλειστηριασμός.

Οπως μας ανέφερε η ίδια, δεν σκοπεύει σε καμιά περίπτωση να εγκαταλείψει το νησί της Σύρου, που τόσο αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια!
