Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψη

«Μια μέρα καταδίκη. Την επόμενη μπουζούκια…»

Εννέα χρόνια μετά τη διαρροή του βίντεο προσωπικών στιγμών, η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει τον δικαστικό της αγώνα για δικαίωση. Η ίδια είχε στραφεί νομικά κατά των δύο ανδρών, του πρώην συντρόφου της και εκείνου που κατέγραψε το επίμαχο υλικό, με το δικαστήριο να τους κρίνει ένοχους την 1η Απριλίου.

Η υπόθεση, ωστόσο, πήρε νέα τροπή, καθώς το Σάββατο 4 Απριλίου η γνωστή επιχειρηματίας συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της.

Όλα συνέβησαν όταν η Ιωάννα Τούνη συνάντησε τυχαία, κατά τη διάρκεια εξόδου της σε νυχτερινό κέντρο, έναν από τους δύο άνδρες που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να απομακρυνθούν από το σημείο, κάτι που προκάλεσε ένταση στον χώρο. Αργότερα, δημοσίευσε βίντεο στα social media, στο οποίο φαίνονταν το πρόσωπο και τα στοιχεία του συγκεκριμένου άνδρα, με αποτέλεσμα εκείνος να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Μετά την απολογία της στον εισαγγελέα, η Ιωάννα Τούνη αφέθηκε ελεύθερη και επέστρεψε στο σπίτι της, έχοντας κοντά της στενούς φίλους αλλά και τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη, που βρίσκεται στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί εκτενώς για όσα έγιναν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιλέγοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Παρ’ όλα αυτά, έχει κάνει αναδημοσιεύσεις από γνωστά πρόσωπα που της εκφράζουν δημόσια τη στήριξή τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, θέλησε πάντως να δείξει πώς βιώνει όλη αυτή την κατάσταση, γράφοντας: «Μια μέρα καταδίκη. Την επόμενη μπουζούκια… Στην χώρα μας αυτή είναι η δικαιοσύνη…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βρέθηκε νεκρός ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή που αγνοούνταν

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εξαφάνιση του Άκη Αξιώτη. Ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή βρέθηκε νεκρός.

Σφαγή στο σόι της Αλίκης – Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην Espresso

Η σκιά μιας βαθιάς οικογενειακής ρήξης φαίνεται πως πέφτει βαριά πάνω από τα φιλόδοξα σχέδια του Αντώνη και του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη για τη μεγάλη αφιερωματική συναυλία που σχεδιάζουν προς τιμήν της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνιο που μόνο «οικογενειακό» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η Τούνη μήνυσε τον Κατμετζόγλου για κακουργηματική παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας χθες με...

Γνωστή τραγουδίστρια νυχτοπερπάτησε με τον αδελφό της

Η τραγουδίστρια έκανε νυχτερινή έξοδο συνοδευόμενη από τον αδελφό της και πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό που ήταν εκεί

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

Κατερίνα Καινούργιου: Τα δώρα στο μαιευτήριο που μας έδειξε

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει τις πρώτες της στιγμές ως...

Παντρεύεται ο Ιάσονας Μανδηλάς – Η πρόταση γάμου στον σύντροφό του στην Πράγα

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του σε ταξίδι τους στην Πράγα.