Αναστάσης Ροϊλός: Το φιλί και οι αποκαλύψεις για τη σχέση με γνωστή ηθοποιό

O Αναστάσης Ροϊλός παράλληλα ετοιμάζεται για ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα

Σε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της προσωπικής του ζωής φαίνεται πως βρίσκεται ο Αναστάσης Ροϊλός. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Μπαμπά σ’ αγαπώ» είναι σε σχέση με τη συνάδελφό του, Στέλλα Ψαρουδάκη, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό OK!. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το ζευγάρι στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 8 Απριλίου. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ξεχωρίζει ένα ιδιαίτερα τρυφερό καρέ, όπου οι δυο τους ανταλλάσσουν φιλί στο στόμα, επιβεβαιώνοντας την στενή τους σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Στέλλα Ψαρουδάκη είναι μαζί από το 2024, επιλέγοντας από την πρώτη στιγμή να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους είχαν ήδη γνωριστεί επαγγελματικά, καθώς συνυπήρξαν τηλεοπτικά το 2022 στον τελευταίο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Στη συνέχεια, εκείνη συμμετείχε στις σειρές «Το ναυάγιο» του Mega και «Grand Hotel» του ANT1.

Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον έρωτα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Gala: «Αν κάνω μια προσπάθεια να είμαι αντικειμενικός, υποθέτω πως ο έρωτας κρατάει όσο θέλουμε και όσο μπορούμε να τον κρατήσουμε».

Την ίδια ώρα, πέρα από τα προσωπικά του, ο Αναστάσης Ροϊλός ετοιμάζεται για ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα. Το καλοκαίρι θα εμφανιστεί στην Επίδαυρο, στην τραγωδία «Πέρσες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του Χρήστος Θεοδωρίδης, ενσαρκώνοντας τον Ξέρξη. Στο πλευρό του θα βρίσκονται ο Δημήτρης Καταλειφός στον ρόλο του Δαρείου και η Μαρία Ναυπλιώτου ως Άτοσσα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...