Σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, ο Στράτος Τζώρτζογλου ανοίγει την καρδιά του για τον χωρισμό του από τη Σοφία Μαριόλα, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για το τέλος της σχέσης τους.

Ο ηθοποιός δεν κρύβει ότι η απόφαση είχε παρθεί πριν από το καλοκαίρι, παρά την εικόνα που παρουσίαζαν προς τα έξω: «Είχαμε χωρίσει πριν από το καλοκαίρι. Κάναμε παρέα στις τελευταίες μας διακοπές και περάσαμε πολύ ωραία γιατί αγαπιόμαστε. Μείναμε σε ξενοδοχεία φίλων. Καμιά φορά αυτό που φαίνεται στο Instagram δίνει μια άλλη εικόνα, όχι την πραγματική. Με τη Σοφία το παρακάναμε με τις φωτογραφίες χωρίς να το ζητούν οι φίλοι μας».

Όπως εξηγεί, οι «ιδανικές» στιγμές που έβλεπαν οι followers δεν ανταποκρίνονταν πλήρως στην πραγματικότητα: «Νιώθαμε ότι ήταν η ελάχιστη υποχρέωση για τις διακοπές που μας παρείχαν καθώς, αν μέναμε Αθήνα, θα δυσκολευόμασταν περισσότερο. Φαινόταν ότι κάναμε σούπερ διακοπές αλλά στην ουσία κάναμε οικονομία». Μετά το τέλος του καλοκαιριού, οι δρόμοι τους άρχισαν να χωρίζουν ουσιαστικά: «Μόλις τελείωσε το καλοκαίρι, εκείνη πήγε στη μητέρα της και πήρε τον χρόνο της και εγώ έκανα μια μίνι περιοδεία. Ήμασταν πολύ καλά όμως βγαίναμε παρέα και, όσο είχα το σπίτι, της είπα… μέχρι να βρεις δικό σου, θα μένεις σε μένα».

Στην ερώτηση αν ο χωρισμός ήταν συνειδητή επιλογή και από τους δύο, ο ίδιος είναι ξεκάθαρος: «Ναι. Εκείνες οι διακοπές ήταν οι τελευταίες μας. Επισκεφθήκαμε μέρη που αγαπήσαμε και τον τόπο όπου παντρευτήκαμε». Αίσθηση προκαλεί και η στάση τους στα social media μετά τον χωρισμό με το unfollow: «Και είναι πολύ καλύτερα έτσι. Εκείνη έχει τη δική της ζωή, εγώ τη δική μου. Με το Instagram μπορεί να πληγώσεις τον άλλον άθελά σου γιατί οι φωτογραφίες δεν αποτυπώνουν την αλήθεια».
Κλείνοντας, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι ο χωρισμός παραμένει ευαίσθητο θέμα: «Συνήθως εμφανιζόμαστε επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι με διάφορους ανθρώπους. Επειδή ο χωρισμός είναι νωπός ακόμη, προστατευόμαστε τουλάχιστον από τις εικόνες».
