Ο πατέρας του 22χρονου κατηγορουμένου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό».

«Το παιδί μου τώρα είναι παιδί που δεν ασχολιόταν με αυτά τα πράγματα, δεν είχε ασχοληθεί ποτέ. Το παιδί δούλευε, ερχόταν σπίτι, έβγαινε μία βόλτα. Πώς βρέθηκαν, ήταν με την κοπέλα του σε άλλο δωμάτιο μάθαμε, σε άλλο δωμάτιο, σε άλλο σπίτι, δεν ήξερε καν τίποτα, Πήγε απλά όταν άκουσε φωνές και πήγε βοήθησε.

Για να βοηθήσει το παιδί. Είχε βγει έξω, είδε δει την κατάσταση, τον ήξερε τον 26χρονο γιατί μικρή είναι η Κεφαλονιά. Πήγαν να βοηθήσουν την κοπέλα. Και την κατέβασαν κάτω και αυτό ήταν. Όταν πήγα εγώ στην αστυνομία το άλλο παιδί που σήκωσε την κοπέλα και την έβγαλε έξω λέει «Ο …. δεν πρέπει να είναι εδώ. Ήθελε να βοηθήσει, αυτό μόνο.
Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Κατάθεση «φωτιά» μίας γυναίκας κατά του αρσιβαρίστα – Νέες αποκαλύψεις

Ο γιος μου δεν τη γνώριζε τη Μυρτώ. Είναι αδίκως μπλεγμένος, βρέθηκε την ακατάλληλη ώρα εκεί, ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η στιγμή», δήλωσε στην εκπομπή «Το πρωινό».
