«Φλερτ» με τη μόδα

Διασκεδάζει όπου υπάρχει καλή παρέα, φιλοδοξεί να κυνηγήσει πράγματα που άφησε πίσω και να ξαναβρεί το πάθος της

Η Αλεξάνδρα Σαρνατσκά είναι 28 ετών, με καταγωγή από την Πολωνία, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το πρώτο της πάθος ήταν το ποδόσφαιρο, αλλά σύντομα ανακάλυψε άλλες αγάπες, όπως τον χορό. Ενα απρόβλεπτο ατύχημα όμως την ανάγκασε να τον σταματήσει, αλλά αυτό το κομμάτι της εξακολουθεί να ζει μέσα της και να την εμπνέει. Η μεγαλύτερη στροφή στη ζωή της ήρθε με τον ερχομό της κόρης της.

Αν και πάντα τη γοήτευε ο κόσμος της μόδας και της τηλεόρασης και θα ήθελε πραγματικά να ασχοληθεί με αυτούς τους χώρους, πολλές φορές δεν τολμά να κάνει αυτό το βήμα. Παρ’ όλα αυτά, νιώθει ότι ήρθε η στιγμή να ξεπεράσει τους δισταγμούς της και να κυνηγήσει αυτό που πραγματικά την εκφράζει.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Φυσικοθεραπεία.

ΣΤΟΧΟΙ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να νιώσω ξανά δυνατή και να αποδείξω στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που αγαπώ ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε πρόκληση. Φιλοδοξία μου είναι να κυνηγήσω πράγματα που άφησα πίσω και να ξαναβρώ το πάθος μου.

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ REALITY; Εχω ήδη συμμετάσχει, οπότε έμαθα λίγο τον χώρο. Aν προέκυπτε μία νέα πρόταση, που μου ταίριαζε, ίσως να το έκανα ξανά.

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ONLYFANS; Σέβομαι ότι το OnlyFans είναι μια επιλογή για αρκετούς, αλλά δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει. Δεν έχω λογαριασμό και δεν σκοπεύω να κάνω. Εχω άλλες προτεραιότητες και στόχους.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΟΥ: Η θετική μου ενέργεια και ότι προσαρμόζομαι εύκολα σε κάθε κατάσταση.

ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ; Εκεί όπου νιώθω άνετα, γελάω και περνάω καλά με την παρέα μου.

ΦΛΕΡΤ: Για μένα είναι παιχνίδι ματιών, χαμόγελου και χιούμορ.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Αυτό που συνδυάζει δύναμη, χιούμορ και ευγένεια στην καθημερινότητα.

ΧΟΜΠΙ: Δραστηριότητες περιπέτειας, να ανακαλύπτω νέα μέρη και ανθρώπους και να μοιράζομαι στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΣΟΥ: Να νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου και χαρούμενη με ό,τι κάνω, χωρίς να με σταματούν φόβοι ή αμφιβολίες.

ΤΑΞΙΔΙ: Ταξίδι για μένα σημαίνει νέες εμπειρίες, γέλιο κι αληθινές στιγμές.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη κάθε μέρα και να μαθαίνω από τα λάθη μου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.