Θεατρική έξοδος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη σύζυγό του

Έξοδος για το ζευγάρι!

Βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο παρουσιαστής άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και πήγε με την Κατερίνα του στο θέατρο Παλλάς σε μία βραδιά για φίλους παρακολουθώντας την παράσταση «ASTORIA». «Είμαστε μαζί περίπου 14 χρόνια. Νομίζω είναι εύκολο να καταλάβεις ότι ο άλλος είναι ο άνθρωπός σου, όταν συμπληρώνει αυτά που δεν μπορείς να κάνεις εσύ. Συζητούσαμε για τα ταξίδια, που για εμάς είναι σκοπός ζωής.

Γιατί η ζωή τελειώνει πολύ σύντομα και πρέπει να πεις: Πού πήγα; Σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι; Ή πήγα και κάπου αλλού; Εμείς είμαστε του “πήγα και κάπου αλλού”. Όλα αυτά δεν θα γίνονταν αν δεν ήμουνα με την γυναίκα μου μαζί. Διότι η Κατερίνα οργανώνει όλο αυτό κι εγώ κάνω μετά τον… κονιόρδο και πηγαίνω εκεί και καμαρώνω.

Γενικώς, οι άνθρωποι πρέπει να έχουν έναν δίπλα τους που να τους στηρίζει και να τους συμπληρώνει σε όλα. Είτε είναι ανατροφή των παιδιών, είτε είναι τα επαγγελματικά, η ψυχολογία ή οτιδήποτε. Το καταλαβαίνεις εύκολα νομίζω», είπε πρόσφατα στην εκπομπή «Happy Day».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...