Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στο T-Center για τον μεγάλο τελικό του Olympiacos B.C. με τη Real Madrid Baloncesto ήταν και η Τζένη Μπαλατσινού με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.
Το ζευγάρι παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση του Final Four, σε μία βραδιά γεμάτη ένταση, παλμό και μπασκετική αγωνία.
Η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε με casual chic look, διατηρώντας το διαχρονικά κομψό της στιλ, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξε πιο relaxed εμφάνιση για τη βραδιά στο γήπεδο.
Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, χαμογελούσαν στον φωτογραφικό φακό και παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον την εξέλιξη του αγώνα από τις κερκίδες.

Από νωρίς το απόγευμα, το ΟΑΚΑ είχε μετατραπεί σε μία τεράστια «ερυθρόλευκη» γιορτή, με χιλιάδες φιλάθλους του Olympiacos B.C. να κατακλύζουν τον χώρο με σημαίες, κασκόλ και συνθήματα, δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα πριν από τον μεγάλο τελικό απέναντι στη Real Madrid Baloncesto.









