Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στο Σέντραλ Παρκ – Νεκρός 18χρονος τουρίστας

18/06/2026 - 13:21 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μια βόλτα στο διάσημο Σέντραλ Παρκ μετατράπηκε σε εφιάλτη για μια οικογένεια από την Ινδία, όταν άμαξα που μετέφερε τουρίστες ανατράπηκε έπειτα από ανεξέλεγκτη πορεία αλόγου.

Θύμα του δυστυχήματος ήταν ο 18χρονος Romanch Mahajan, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά την ανατροπή της άμαξας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του πάρκου, προκαλώντας πανικό σε περαστικούς και επισκέπτες. Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφει τη στιγμή που η άμαξα κινείται ανεξέλεγκτα πριν συγκρουστεί με άλλη άμαξα και ανατραπεί.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές χάους και απόγνωσης, με τους γονείς του 18χρονου να βρίσκονται δίπλα του αμέσως μετά το δυστύχημα, σε κατάσταση σοκ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να είχε απομακρυνθεί προσωρινά από την άμαξα για να φωτογραφίσει τους επιβάτες, τη στιγμή που το άλογο τρόμαξε και άρχισε να τρέχει ανεξέλεγκτα.

Το δυστύχημα άνοιξε εκ νέου τη συζήτηση γύρω από τη λειτουργία των παραδοσιακών ιππήλατων αμαξών στο Σέντραλ Παρκ, με αρκετούς να ζητούν αυστηρότερους κανόνες ασφαλείας ή ακόμη και την πλήρη κατάργησή τους.