Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος προκάλεσε συγκίνηση με τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον πατέρα του να ποζάρουν αγκαλιά στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Με αφορμή του Γιορτή του Πατέρα πόσταρε φωτογραφία με τον αείμνηστο ηθοποιό τον οποίο λάτρευε. «Σ’αγαπώ πάντα και για πάντα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Η συμβουλή του πατέρα μου ήταν να είμαι καλός άνθρωπος. Τον φώναζα “άγγελε μου”. Ακόμα και τώρα με βλέπει και με καμαρώνει. Αισθάνομαι πολύ έντονα την παρουσία του. Θρήνησα τον πατέρα μου μία βδομάδα μετά είπε “τελείωσε”. Πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, ήθελα να στηρίξω την μητέρα μου. Δεν έκλαιγα καθόλου. Η συμβουλή που δίνω στους φίλους μου είναι να προσέχουν τους γονείς τους».

Πρόσφατα μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε πει: «Θα ήταν πολύ όμορφο και σημαντικό για μένα να γίνει ταινία η ζωή του πατέρα μου. Θεωρώ ότι θα μπορούσε για όλους τους πολύ σπουδαίους και μεγάλους καλλιτέχνες, που έχουν προσφέρει πολιτισμό στην Ελλάδα, μα γίνει μια ταινία γιατί είναι κάτι πολύ όμορφο. Τα δικαιώματα από τις ταινίες του πατέρα μου ανήκουν σε μένα και θα έδινα το ΟΚ αν ήταν μια σωστή παραγωγή, σωστοί άνθρωποι και το έκαναν αυτό με αγάπη»,








