Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

HOLLYWOOD

Ζεντάγια εντυπωσιάζει με εμφάνιση που θύμισε αρχαία Ελληνίδα στο ξεκίνημα της «Οδύσσειας»

02/07/2026 - 20:42 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με εμφάνιση που θύμισε αρχαία Ελληνίδα ξεκίνησε την περιοδεία της «Οδύσσειας» η Ζεντάγια.

Η ηθοποιός, λίγες ημέρες μετά τις εκδηλώσεις για την προώθηση του «Spider-Man: Brand New Day», βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την πολυσυζητημένη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, όπου ενσαρκώνει τη θεά Αθηνά, και επέλεξε ένα look με αισθητική εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα και τον ρόλο της.

Την 1η Ιουλίου εθεάθη να βγαίνει από ξενοδοχείο φορώντας ένα αέρινο φόρεμα, με χαμηλό ντεκολτέ και βολάν, σε λευκό χρώμα, με τη γραμμή του να παραπέμπει σε χιτώνα. Στη μέση της είχε δεμένη μία ζώνη σαν σχοινί, σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της επέλεξε διακριτικά σκουλαρίκια και πέδιλα σε στυλ gladiator σε χρυσό χρώμα.

@extra_tv Zendaya’s looks for “The Odyssey” have officially begun! 🏛️ Z stopped to sign an autograph for a young fan before heading to do press for #TheOdyssey! (🎥: Backgrid) #zendaya #fashion ♬ original sound – ExtraTV