Τη δική του ξεκάθαρη και αιχμηρή απάντηση στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από το Action 24 έδωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης.
Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον σταθμό και την εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο», την οποία παρουσιάζει μαζί με την Ανδριάννα Ζαρακέλη κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Ωστόσο, η απουσία του από το πλατό το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου δεν οφειλόταν σε κάποιο τηλεοπτικό «διαζύγιο», αλλά σε έναν πολύ όμορφο οικογενειακό λόγο.

H Ανδριάννα Ζαρακέλη είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τον δημοσιογράφο Γιώργο Γρηγοριάδη, που αρχικά τη ρώτησε: «Φεύγει ο Καμπουράκης;»
«Πού πάει ο Καμπουράκης;» του απάντησε εκείνη με τον Γιώργο Γρηγοριάδης να της εξηγεί: «Έτσι δε γράφεται, ότι φεύγει;».
«Άμα πιάσουμε τώρα ό,τι γράφεται… Εντωμεταξύ ρε συ Γιώργο, είμαστε συνάδελφοι. Δεν σηκώνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις;» απάντησε η Ανδριάννα Ζαρακέλη με τον Γιώργο Γρηγοριάδης να σχολιάζει: «Τι εννοείς; Γράφονται πράγματα χωρίς να τα έχουν διασταυρώσει; Αποκλείεται. Αποκλείεται».
Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα πολύ βίντεο με τον Δημήτρη Καμπουράκη να βάζει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας: «Δηλαδή δε μπορώ να λείψω ένα Σαββατοκύριακο για να παντρέψω την κόρη μου και αρχίσατε τα σενάρια ότι φεύγω από το Action; Eδώ θα είμαι και του χρόνου».








