Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Ρένια Λουιζίδου: «Μετά το Καφέ της Χαράς αρνήθηκα σειρές που έγιναν μεγάλες επιτυχίες»

31/10/2026 - 20:41 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Για την τηλεοπτική της πορεία, τις επαγγελματικές επιλογές της, αλλά και την απόφαση να απομακρυνθεί για ένα διάστημα από την κωμωδία μίλησε η Ρένια Λουιζίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και έκανε μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στην καριέρα της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη σειρά «Το Καφέ της Χαράς», αποκαλύπτοντας πως μετά την ολοκλήρωσή της απέρριψε προτάσεις για κωμικές παραγωγές, οι οποίες στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

«Είχα αρχίσει να το καταλαβαίνω και το επιδίωκα. Μετά το “Καφέ της Χαράς” είχα ενδιαφέρουσες προτάσεις, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες σε κωμικά σίριαλ. Τις αρνήθηκα προσπαθώντας να κάνω κάτι άλλο γιατί καταλάβαινα τόσο πολύ που έχουν αγαπήσει τη Χαρά, ό,τι κι αν με δουν να κάνω, δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ακόμα και καταπληκτική να είμαι, πρέπει να στρίψω και να δούνε κάτι άλλο από εμένα και να μην είναι συγκρίσιμο με αυτό που αγαπήσανε τόσο πολύ. Μου έδωσαν την ευκαιρία από τον ΑΝΤ1 και έκανα στο καπάκι δύο δραματικές σειρές, η πρώτη ήταν “Η Ιωάννα της καρδιάς” και μετά ήταν η “Κλεμμένη ζωή”. Το έκανα συνειδητά γιατί είχα αρχίσει να καταλαβαίνω τι γίνεται, ενώ πριν έπρεπε να επιλέξω μόνο όσα τύχαιναν στο δρόμο μου».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.