Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη φιλία του με τον Βασίλη Ζούλια, την οποία χαρακτήρισε ένα πολύτιμο δώρο στη ζωή του. Με αφορμή τα γενέθλια του σχεδιαστή μόδας, ο δημιουργός κοσμημάτων έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του.
Στην ανάρτησή του, ο Περικλής Κονδυλάτος ευχήθηκε σε όλους να έχουν την τύχη να συναντήσουν έναν φίλο σαν τον Βασίλη Ζούλια, τονίζοντας πως μια τέτοια σχέση είναι κάτι σπάνιο και ξεχωριστό. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ανθρώπους από το παρελθόν του που, όπως είπε, εμφανίστηκαν ως υποστηρικτικοί αλλά τελικά του προκάλεσαν πόνο και απογοήτευση.
Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κοινές φωτογραφίες τους από στιγμές χαλάρωσης και διακοπών, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη για τον φίλο του.
«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να βρουν έναν καλό φίλο όπως εγώ βρήκα τον Βασίλη», έγραψε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως η παρουσία ενός τέτοιου ανθρώπου στη ζωή κάποιου αποτελεί για εκείνον μια ευλογία. Κλείνοντας, ευχήθηκε στον Βασίλη Ζούλια χρόνια πολλά και εξέφρασε την ελπίδα η νέα χρονιά της ζωής του να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και όνειρό του.
View this post on Instagram









