Στο πλευρό της Ρίας Ελληνίδου βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη μεγάλη συναυλία που έδωσε η τραγουδίστρια στη Μύκονο, χαρίζοντας στο κοινό μια βραδιά γεμάτη μουσική και κέφι.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πετειναρού και ξεσήκωσε τους εκατοντάδες θεατές που έδωσαν το «παρών», με τον σύντροφό της να την παρακολουθεί από τις πρώτες σειρές.


Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν σταμάτησε να τραγουδά τις επιτυχίες της, να χορεύει και να καταγράφει στιγμές της εμφάνισής της με το κινητό του, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του. Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του Mykonos Live TV, αποκάλυψε πως το αγαπημένο του τραγούδι από το ρεπερτόριό της είναι το «Μη σου τύχει».
Λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας, ο παρουσιαστής δέχτηκε και μια χιουμοριστική πρόταση από τον δημοσιογράφο του Mykonos Live TV να σηκώσει ένα πανό που έγραφε «Ρία, θα με παντρευτείς;». Εκείνος, ωστόσο, απάντησε με γέλια, επιλέγοντας να μην μπει στο παιχνίδι της φάρσας.



Το ζευγάρι, που πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του, δείχνει να απολαμβάνει κάθε κοινή στιγμή, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της Ρίας Ελληνίδου, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές της στιγμές.









