Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

COVER STORY

Αναστασία Σουλιώτη: Μπελάδες σε πτήση για το εσώρουχο με τον δονητή

07/08/2026 - 08:19 | | 4 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Αλλοι ταξιδεύουν με βαλίτσες, άλλοι με σακίδια και κάποιοι άλλοι με… εκπλήξεις!

Η Αναστασία Σουλιώτη, γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της σε τοπικά μέσα της Θεσσαλίας και από τα social media, κατάφερε τούτη τη φορά να γίνει θέμα συζήτησης όχι στον Βόλο ή στη Λάρισα, αλλά στη γειτονική Ιταλία! Μην πάει, όμως, το μυαλό σας σε κάποια αποκαλυπτική φωτογράφιση ή σε ένα viral βίντεο στο Instagram. Ενας… δονητής εσωρούχου ήταν αρκετός για να κάνει τους ανιχνευτές μετάλλων του αεροδρομίου της Νάπολης να… πάρουν φωτιά και την ίδια να χάσει μέχρι και την πτήση της για την Ελλάδα!

«Ηθελα να κάνω την πτήση λίγο πιο… ξεκούραστη και χαλαρωτική» είπε στην Espressο

Η Αναστασία, που στο παρελθόν φιλοξενήθηκε και στη θρυλική στήλη Espresso Girl, στη σελίδα 3 της εφημερίδας μας, δεν είναι από τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από δικαιολογίες. Απεναντίας, αντιμετωπίζει τη ζωή με χαμόγελο, αυτοσαρκασμό και μπόλικη δόση τρέλας. Αυτό ακριβώς έκανε όταν οι Ιταλοί αστυνομικοί την οδήγησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο, αφού οι πύλες ασφαλείας με τους ανιχνευτές μετάλλων δεν σταματούσαν να χτυπούν στο πέρασμά της.

Σουλιώτη

Τι είχε συμβεί; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το σχέδιο ήταν απλό. Η νεαρή γυναίκα επέστρεφε στην Ελλάδα ύστερα από φωτογράφιση στην Ιταλία και, όπως εξομολογείται στην «Espresso», ήθελε απλώς να κάνει την πτήση «λίγο πιο… ξεκούραστη και χαλαρωτική». Η ίδια δεν περίμενε φυσικά ότι το αξεσουάρ που φορούσε θα αποδεικνυόταν τόσο… θορυβώδες. Κι όμως…

Μόλις πέρασε την πύλη ασφαλείας, οι ανιχνευτές μετάλλων άρχισαν να χτυπούν επίμονα. Οι υπάλληλοι κοίταζαν τις οθόνες, εκείνη κοιτούσε απορημένη τους υπαλλήλους και κάπου εκεί ξεκίνησε μια σκηνή βγαλμένη από κινηματογραφική κωμωδία. «Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο καιρό, καθώς επέστρεφα από τη Νάπολη, γιατί εγώ ταξιδεύω συχνά για φωτογραφίσεις. Να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα ότι θα χτυπήσει… Συγγνώμη, αν είχα δηλαδή λάμα στο πόδι μου, θα με σταματούσαν τόση ώρα; Δεν νομίζω» σχολιάζει η Αναστασία Σουλιώτη, μιλώντας σήμερα στην «Espresso».

Μάταια οι Ιταλοί αστυνομικοί προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει μέχρι που η ίδια το αποκάλυψε

Αρχικά, οι Ιταλοί υπέθεσαν πως έφταιγε η μεταλλική ζώνη της. Την έβγαλε, αλλά το μηχάνημα συνέχισε να «διαμαρτύρεται». Ακολούθησε δεύτερος έλεγχος. Και μετά… ήρθε η αλήθεια. Οταν εξήγησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβαινε, η ένταση έδωσε τη θέση της στα γέλια. «Με χιούμορ το αντιμετώπισαν οι άνθρωποι. Χτύπησε μία φορά ο ανιχνευτής μετάλλων, μου βγάλανε τη ζώνη -σου λέει “η ζώνη θα είναι”, μετά αυτό ξαναχτυπούσε. Τους εξήγησα στο τέλος. Τι να πω; Το φόρεσα για να χαλαρώσω στην πτήση, δεν περίμενα ότι θα προκαλούσα αυτή την αναστάτωση!»

Σουλιώτη

Βέβαια, όσο εκείνη εξηγούσε τι είχε συμβεί, το αεροπλάνο δεν περίμενε – απογειώθηκε κανονικά. «Με τούτα και με εκείνα, μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα, έχασα την πτήση μου για την Ελλάδα και αναγκάστηκα να ταξιδέψω με την επόμενη» αναφέρει.

Πάντως, δεν αντιμετωπίζει το θέμα σαν κάτι για το οποίο πρέπει να απολογηθεί. «Το ερωτικό βοήθημα εσωρούχου δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού στην εποχή μας. Προσωπικά, το φοράω για να χαλαρώνω και κάνει και καλό. Το χρησιμοποιώ κυρίως πριν από τον ύπνο» συνεχίζει, αποκαλύπτοντας πως αυτή την εποχή δεν υπάρχει σύντροφος στη ζωή της – επομένως, το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει αντικαταστήσει προσωρινά και τον άντρα στην καθημερινότητά της.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η νεαρή γυναίκα γνωρίζει πώς λειτουργούν οι έλεγχοι ασφαλείας στα αεροδρόμια. Ο λόγος; Εχει εργαστεί ως σεκιούριτι. «Δούλευα μια περίοδο σεκιούριτι στο αεροδρόμιο στη Σαντορίνη και εκεί έβρισκαν συνέχεια δονητές, αλλά όχι φορεμένους. Τους έβρισκαν στις αποσκευές που μπαίνουν στο αεροπλάνο» σχολιάζει.

Σουλιώτη

Η Αναστασία Σουλιώτη δεν είναι από τα κορίτσια που φοβούνται να «τσαλακωθούν». Ισα ίσα, αυτό το θεωρεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της. Πριν από τα social media είχε κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση της Θεσσαλίας, συμμετέχοντας για περίπου τέσσερα χρόνια σε μουσική εκπομπή με δημοτικά και λαϊκά ακούσματα. «Ημουν σε μια εκπομπή όπου καλούσαμε τοπικούς τραγουδιστές με τις ορχήστρες τους και τα κλαρίνα. Θυμάμαι τότε ότι μας έπαιζε και ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό Μεσημεράκι”». Σήμερα έχει αφήσει πίσω της την τηλεόραση και έχει επενδύσει σχεδόν αποκλειστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι φωτογραφίσεις, κυρίως με εσώρουχα, αποτελούν τη βασική επαγγελματική της δραστηριότητα. Οπως λέει, το Instagram (o λογαριασμός της είναι: anastasia_souliwti) δεν αποτελεί μόνο δουλειά με καλά έσοδα, αλλά και τρόπο έκφρασης. «Κάνω φωτογραφίσεις με ρούχα, αλλά πιο πολύ με εσώρουχα. Επίσης, ανεβάζω αστεία βίντεο, γιατί έχω χιούμορ και μου αρέσει να “τσαλακώνομαι”. Επί της ουσίας έκανα το χόμπι μου επάγγελμα». Και αυτό ίσως είναι το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει. Δεν προσπαθεί να πείσει ότι είναι η «μοιραία γυναίκα» όλο το εικοσιτετράωρο. Μπορεί τη μια στιγμή να ποζάρει ως επαγγελματίας μοντέλο και την επόμενη να ανεβάζει ένα βίντεο αυτοσαρκασμού ή να διηγείται, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πώς ένας… δονητής κατάφερε να γίνει ο πιο απρόβλεπτος συνεπιβάτης της.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.