Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους, Ιάσωνας

23/08/2026 - 18:29 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν οικογενειακές διακοπές μαζί με τον γιο τους, Ιάσωνα Ιωάννη.

Ο μικρός είναι πλέον 1,5 έτους και, όπως φαίνεται στις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η μητέρα του στα social media την Κυριακή, έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής των οικογενειακών τους στιγμών.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες ημέρες μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις μαζί με το παιδί του.

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον 1,5 έτους γιο τους.
Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον 1,5 έτους γιο τους.

Οι νέες φωτογραφίες με τον γιο τους

Η Χρύσα Παπαλελούδη έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μια μικρή γεύση από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, δημοσιεύοντας οικογενειακά στιγμιότυπα.

Στις φωτογραφίες, ο 1,5 έτους γιος τους βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο, με τους δύο γονείς να απολαμβάνουν κάθε στιγμή δίπλα του.

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη επιλέγουν γενικά να κρατούν χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική τους ζωή, χωρίς όμως να λείπουν οι φορές που μοιράζονται με τους followers τους όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της οικογένειάς τους.

Ο 1,5 έτους γιος του Ευθύμη Ζησάκη στις διακοπές
Ο 1,5 έτους γιος του Ευθύμη Ζησάκη στις διακοπές

Από τη γνωριμία στον γάμο και την οικογένεια

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2020, όταν συνεργάστηκαν θεατρικά στην παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας».

Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα και μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Στην πορεία έγιναν και επαγγελματικοί συνεργάτες, δημιουργώντας εταιρεία θεατρικών παραγωγών και δουλεύοντας μαζί σε παραστάσεις και έργα για παιδιά.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα.

Πλέον, στο επίκεντρο της καθημερινότητάς τους βρίσκεται ο γιος τους, με τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές να καταγράφουν μια ακόμη όμορφη οικογενειακή στιγμή.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.