Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΜΟΔΑ

Ζαν Πολ Γκοτιέ: Στη Μύκονο ξανά ο διάσημος σχεδιαστής – «Είναι το αγαπημένο μου νησί»

03/09/2026 - 13:56 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Στη Μύκονο επέλεξε να περάσει και φέτος μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο Ζαν Πoλ Γκοτιέ, ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ την ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφει για το κυκλαδίτικο νησί.

Ο 74χρονος Γάλλος σχεδιαστής μίλησε στην κάμερα του Mykonos Live TV και στον δημοσιογράφο Νίκο Κουρούμαλο, αποκαλύπτοντας ότι η Μύκονος αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς.

«Αγαπώ την Μύκονο. Είναι το αγαπημένο μου νησί και για αυτό την επισκέπτομαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζαν Πωλ Γκοτιέ.

Η ιδιαίτερη σχέση του με την Ελλάδα

Ο διάσημος σχεδιαστής αναφέρθηκε επίσης με θερμά λόγια στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την αγάπη του και για την ελληνική κουζίνα.

Η σχέση του με τη Μύκονο, άλλωστε, μετρά αρκετές δεκαετίες. Ο Ζαν Πωλ Γκοτιέ επιλέγει συχνά το νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές στη Χώρα και στα Ματογιάννια.

Η νέα του παρουσία στο Νησί των Ανέμων επιβεβαιώνει ότι η Μύκονος εξακολουθεί να κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του διάσημου δημιουργού.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.