Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, ύστερα από 30 χρόνια συνεργασίας, γνωστοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Ο έμπειρος αθλητικός δημοσιογράφος, ο οποίος κατείχε τη θέση του προϊσταμένου αθλητικών ειδήσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου, ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό όμιλο μέσω ανάρτησης στο Instagram.
Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης επέλεξε να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια με ένα λιτό μήνυμα, ευχαριστώντας τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους τεχνικούς του σταθμού.
Στην ανάρτησή του έγραψε:
«Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στον ΑΝΤ1, ήρθε η στιγμή για την αποχώρηση μου από τον όμιλο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους συναδέλφους (δημοσιογράφους και τεχνικούς) για την άψογη συνεργασία. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Καλή συνέχεια. Προχωράμε…»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Με την ανακοίνωσή του ολοκληρώνεται μια επαγγελματική διαδρομή τριών δεκαετιών στον ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε αναλάβει και την ευθύνη του αθλητικού ενημερωτικού τομέα του σταθμού.
Στο μήνυμά του δεν αναφέρεται στους λόγους της αποχώρησής του, ούτε δίνει πληροφορίες για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









