Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απίστευτο τροχαίο στη Γλυφάδα: 89χρονος «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του σε εκκλησία

20/10/2026 - 11:13 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν 89χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον προαύλιο χώρο εκκλησίας, αφού προηγουμένως έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Αρτέμιδος, όταν το όχημα που οδηγούσε ο ηλικιωμένος εξετράπη της πορείας του κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα κάγκελα του περιβόλου, τα οποία και παραβίασε, προτού εισέλθει στον χώρο της εκκλησίας και ακινητοποιηθεί ακριβώς μπροστά από την είσοδο του ναού.

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης αποτυπώνεται και στις εικόνες που μεταδόθηκαν από το OPEN, στις οποίες διακρίνεται το όχημα με εμφανείς ζημιές στο μπροστινό του τμήμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν τον 89χρονο στην απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου, ενώ από τις αρχικές πληροφορίες δεν προκύπτει σαφής εικόνα για τυχόν τραυματισμούς.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.