Τα γενέθλιά της γιόρτασε το περασμένο Σάββατο η Κατερίνα Μπαξεβανάκη, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τον ρόλο της Μυρτώς Μανωλάκου στη δημοφιλή σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».
Στο πλευρό της βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες και ηθοποιοί από τη σειρά, με τους οποίους έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Κατερίνα Μπαξεβανάκη έχει ήδη διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, έχοντας εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές, όπως το Μέγαρο Μουσικής, η Επίδαυρος και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει και σε διεθνείς παραγωγές, όπως το «L’Orfeo» στη Margravial Opera της Γερμανίας. Το λαμπερό πάρτι πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, στον χώρο του Blends, με την εορτάζουσα να υποδέχεται τα αγαπημένα της πρόσωπα σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα, μουσική και διασκέδαση.
Φυσικά, από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η ξαδέρφη της, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, η οποία έδωσε το «παρών» μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Δερβίση.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πλευρό της Κατερίνας ήταν, επίσης, ο Ιωάννης Κέντ, ο ιδιοκτήτης της Tommy G, Θωμάς Γαβριηλίδης, η Ειρήνη Τάσσου, η οποία φέτος ενσαρκώνει την Κλεοπάτρα στη σειρά του ΣΚΑΪ «Αντώνιος και Κλεοπάτρα», ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, η Ιφιγένεια Τζόλα, η Αγγελίνα Παπαδοπούλου, ο Πάνος Μπαλαχούτης, ο Νικόλαος Γιάννης και πολλοί ακόμη φίλοι και συνεργάτες. Η Κατερίνα έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό φόρεμά της, ενώ το κέφι ξεκίνησε από νωρίς. Ο χώρος είχε διακοσμηθεί με κόκκινα και λευκά μπαλόνια, δημιουργώντας ένα άκρως εορταστικό σκηνικό για τη ξεχωριστή αυτή βραδιά.
Η εορτάζουσα απόλαυσε κάθε στιγμή της βραδιάς έχοντας κοντά της αγαπημένα πρόσωπα, σε ένα πάρτι που τα είχε όλα: όμορφες παρουσίες, χαμόγελα και πολλή διάθεση για διασκέδαση.

Κατερίνα Μπαξεβανάκη, Δήμητρα Κολλά, Δημήτρης Σκανδάμης, Γιάννης Κέντ


Ανάμεσα στον Πάνο Μπαλαχούτη και τον Νικόλαο Γιάννη

Με την Αγγελίνα Παπαδοπούλου

Αλέξανδρος Μαρτιδης, Κατερίνα Μπαξεβανάκη, Ιφιγένεια Τζόλα


Με την Ειρήνη Τάσσου

Κατερίνα Μπαξεβανάκη, Θωμάς Γαβρίλης, Γιάννης Κέντ
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









