Ψηλά το κεφάλι

Ο Ολυμπιακός έχασε (πρώτη φορά φέτος) με 6-4 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έμεινε αήττητη για εννέα μήνες, όμως στο φινάλε της σεζόν γνώρισε την παρθενική φετινή ήττα της, η οποία της στέρησε την ευκαιρία να καθίσει στον θρόνο της Ευρώπης έπειτα από 14 χρόνια… Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 6-4 στον τελικό του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στη Βουδαπέστη, όπου το 2002 είχαν κατακτήσει τον τίτλο, και έχασαν την ευκαιρία για το τρεμπλ, μετά το νταμπλ στην Ελλάδα με την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε 2-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο, όμως έμεινε πίσω με 3-2 στο ημίχρονο και 4-3 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν 4-4 με τον Βλαχόπουλο (Μουρίκης, Φουντούλης, Γούνας οι άλλοι σκόρερ) στο 5ο λεπτό του τέταρτου οκταλέπτου, όμως έμειναν χωρίς γκολ στα τελευταία 2,5 λεπτά και γνώρισαν την ήττα από τους Κροάτες… Ο κόουτς Βλάχος τόνισε στον Sport 24 Radio 103,3 FM: «Το στοίχημά μας είναι να είμαστε και του χρόνου στον τελικό, ώστε να διεκδικήσουμε τον τίτλο». Στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό μίλησαν και οι Γιώργος Ντόσκας και Βαγγέλης Δελάκας, με τον πρώτο να επισημαίνει ότι «ο Ολυμπιακός επέστρεψε, αφού είχε να αγωνιστεί σε φάιναλ φορ από το 2007, στο Μιλάνο». Ο Δελάκας ανέφερε: «Μας μένει μία πικρία στο τέλος, όμως η σεζόν είναι πετυχημένη. Ημασταν καλοί αμυντικά στον τελικό, όμως δεν βρήκαμε λύσεις στην επίθεση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...