H Vodafone στηρίζει τις ψηφιακές υποδομές και την ανάπτυξη στην Ελλάδα μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο €500 εκ.

Η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές και τεχνολογίες αιχμής και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ελλάδας με ένα νέο επενδυτικό πλάνο 500 εκατ. ευρώ έως το 2020. Υλοποιώντας με επιτυχία τη στρατηγική της για την παροχή συνολικών λύσεων επικοινωνίας, η εταιρία ενισχύει διαρκώς τη θέση της στην αγορά, ενώ παράλληλα δημιουργεί αξία για την οικονομία και την κοινωνία.

Το νέο επενδυτικό πλάνο της Vodafone, αφορά στην:

  • Ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς κινητής & σταθερής για την περαιτέρω στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και την παροχή νέων δυνατοτήτων στους καταναλωτές
  • Ανάπτυξη υπηρεσιών τηλεόρασης για την δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της ελληνικής αγοράς
  • Αναβαθμίσεις προϊόντων και υπηρεσιών  με προγράμματα και τεχνολογίες που δίνουν αξία στον πελάτη
  • Αναβάθμιση του δικτύου λιανικής της Vodafone, για τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των καταναλωτών σε θέματα τεχνολογίας, αλλά και την στήριξη συνεργατών και τοπικών κοινωνιών

Ως ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στον κόσμο, η Vodafone διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη που συνδέεται με την ψηφιοποίηση της οικονομίας, με επίκεντρο τα δίκτυα νέας γενιάς, το Internet of things και τις υπηρεσίες cloud. Σε όλη την Ευρώπη, η Vodafone επενδύει σε δίκτυα οπτικών ινών και mobile δίκτυα νέας γενιάς, φέρνοντας τις καλύτερες τεχνολογίες σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

«Η Vodafone τοποθετείται δυναμικά ως στρατηγικός επενδυτής σε κρίσιμες εθνικές υποδομές. Οδηγούμε την αγορά μπροστά και επενδύουμε, όπου το θεσμικό πλαίσιο στηρίζει τον ανταγωνισμό και τις τεχνολογίες με μακρινό χρονικό ορίζοντα», δήλωσε ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας. «Μπορούμε να συμβάλουμε στην πορεία της χώρας προς την εποχή των υψηλών ταχυτήτων και να προσφέρουμε στην οικονομία, στον τουρισμό, στις επιχειρήσεις και στους πολίτες τις καλύτερες τεχνολογίες που θα στηρίξουν την ανάπτυξη, την καινοτομία και την καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους», προσέθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα η Vodafone απασχολεί 3.280 άμεσα και έμμεσα εργαζόμενους, ενώ παράλληλα στηρίζει 12.000 θέσεις στην ευρύτερη οικονομία. Ταυτόχρονα με τις επενδύσεις που ξεπερνούν το €1.5 δισ. από το 2008, η Vodafone συμβάλει θετικά και στην ελληνική κοινωνία, διαθέτοντας πάνω από 3.5 εκατ. σε κοινωνικούς σκοπούς από το 2010.   

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...