Το εκκεντρικό look του Μπόγρη

Ο μπασκετμπολίστας και σύντροφος της Κοκκίνου εμφανίστηκε σε λαμπερό πάρτι με extreme κόμμωση

Ο μπασκετμπολίστας και σύντροφος της Κοκκίνου εμφανίστηκε σε λαμπερό πάρτι με extreme κόμμωση

Πιο μικρός από ποτέ φαίνεται ο Γιώργος Μπόγρης με το καινούργιο, ομολογουμένως εκκεντρικό, look στα μαλλιά του.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, που αγωνίζεται στην ισπανική Μπιλμπάο, εμφανίστηκε έπειτα από πολύ καιρό σε κοσμικό πάρτι, προκαλώντας συζητήσεις και σχόλια με την εντυπωσιακή αλλαγή που τόλμησε να κάνει στο κούρεμά του. Ο 30χρονος σύντροφος της Ελλης Κοκκίνου έσκασε μύτη στο Estate – Ακρωτήρι, όπου οργανώθηκε ένα λαμπερό event, με ξυρισμένο το κεφάλι του από τη μια μεριά και με χαίτη από την άλλη.

Σε κάποιους άρεσε και σε άλλους όχι. Το σίγουρο είναι ότι ο δίμετρος μπασκετμπολίστας τράβηξε πάνω του πολλά βλέμματα. Οσο για τη σύντροφό του Ελλη Κοκκίνου; Η φημολογία περί χωρισμού τους έπειτα από έξι χρόνια σχέσης διαψεύστηκε κατηγορηματικά, αφού ο λόγος που βρέθηκε ο μπασκετμπολίστας στο εν λόγω πάρτι ήταν η καλή του, η οποία τραγούδησε κιόλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Survivor: Πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στην «Espresso» τα πάντα – «Έτσι γυρίσαμε εμείς σώοι»

Ένα 24ωρο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον Σταύρο...