Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Γοητευμένος ο Κούλλης Νικολάου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αντε και στη “Γη της ελιάς”» ευχήθηκαν με χιούμορ...

Πού και πότε θα εμφανίζονται μαζί Παπαρίζου και Ζαχαράτος

Ενα πάντρεμα ξεχωριστό, πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX, που για πρώτη φορά υποδέχεται καλλιτέχνες και την ημέρα Τετάρτη.

Λυγερόκορμος φοιτητής «πριγκίπισσα» της Disney

Ο 21χρονος Αμερικανός λάτρης των ηρωίδων έχει μεγάλη συλλογή από κοστούμια και περούκες

«Εθισμένος» με την Disney παραδέχεται ότι είναι 21χρονος από την Καλιφόρνια, ο οποίος δεν σπεύδει απλά να παρακολουθήσει κάθε νέα ταινία της, αλλά και να μεταμορφωθεί στην εκάστοτε ηρωίδα της.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Εχοντας ήδη μια συλλογή από σαράντα χειροποίητα κοστούμια και τριάντα περούκες, ο Ρίτσαρντ Σέφερ από την κομητεία Οραντζ της Καλιφόρνιας έχει τελειοποιήσει τόσο τις μεταμορφώσεις του στις αγαπημένες πριγκίπισσές του της Disney, όπως η Χιονάτη και η Τζάσμιν από τον «Αλαντίν», ώστε ο κόσμος συχνά σοκάρεται, όταν αποκαλύπτει ότι δεν είναι γυναίκα.

Ο λυγερόκορμος μελαχρινός άνδρας χρησιμοποιεί έναν ειδικό κορσέ με ενίσχυση στήθους για να πετύχει τις χυμώδεις σιλουέτες των ηρωίδων κι έχει μάθει να χτενίζεται και να μακιγιάρεται μόνος του για να πετύχει το εκάστοτε look.

«Παίρνω ως κομπλιμέντο, όταν κάποιος πιστεύει ότι κρύβεται γυναίκα κάτω από το κοστούμι, γιατί αυτό σημαίνει ότι οι μεταμορφώσεις μου είναι πειστικές» λέει ο Σέφερ, προσθέτοντας ότι η Αριελ είναι κατά κάποιον τρόπο «ζωή» του. Κάθε μεταμόρφωσή του απαιτεί περίπου δύο ώρες προετοιμασίας, κυρίως προκειμένου να αποδώσει καλύτερα με το μακιγιάζ τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε πριγκίπισσας. Χρησιμοποιεί τεχνικές contouring για να σμιλέψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ το look του συμπληρώνουν συνήθως χρωματιστοί φακοί επαφής.

Ως φοιτητής σχεδίου μόδας συνηθίζει να φτιάχνει μόνος του τα κοστούμια του, εκτός από τις φορές που είναι πολυάσχολος, οπότε τα βρίσκει online. Μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσες της Disney εδώ και τέσσερα χρόνια και μοιράζεται τις φωτογραφίες του στο Instagram με άλλους φαν των παραμυθιών.

Σε εκθέσεις κόμικς

Αυτό που τον διασκεδάζει περισσότερο όμως είναι να πηγαίνει σε εκθέσεις κόμικς μαζί με φίλους, ντυμένος ως μια από τις πριγκίπισσες που θεωρεί ότι είναι τα alter ego του.

Ως παιδί ήταν ιδιαιτέρως ντροπαλός και μοναχικός, εξαιτίας των περιττών κιλών που αποτελούσαν αιτία bullying από τους συμμαθητές του. Στα 18 του, όταν είχε χάσει πλέον βάρος και είχε αρχίσει να ανακτά την αυτοπεποίθησή του, αποφάσισε να ξεκινήσει τις μεταμορφώσεις σε πριγκίπισσες, επειδή οι άλλοι του έλεγαν συχνά ότι είχε ανδρόγυνα χαρακτηριστικά.

«Η περιέργεια μου έβγαλε τον καλύτερο εαυτό μου. Αποφάσισα πρώτα να μεταμορφωθώ στην αγαπημένη μου πριγκίπισσα, την Αριελ, την οποία αγαπούσα από παιδί. Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα το πόσο πειστικός ήμουν, κι έτσι αποφάσισα να το συνεχίσω και να δοκιμάσω διαφορετικές πριγκίπισσες» εξηγεί.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;

Η «προδοσία» της Άντζελας Γκερέκου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Άντζελα Γκερέκου «πρόδωσε» την Όλγα Κεφαλογιάννη, επιλέγοντας να...

Το ταξίδι της Παλιοσπύρου στο Λονδίνο για ειδική θεραπεία και το μήνυμά της προς τον υπουργό Υγείας

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου βρέθηκε προχθές η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς ο «γολγοθάς» για εκείνη δεν έχει τελειώσει πέντε χρόνια

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Σρόιτερ: «Μετά από 16 χρόνια δεν παίρνεις διαζύγιο εύκολα»

Ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για την καριέρα, την ηλικία