Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα μικροεμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχτεί τις δικές του.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχτείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια. Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές, θα είστε πιο ικανοποιημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Επειδή καμιά φορά ό,τι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί.

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών στόχων σας, μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο άτομο που μπήκε στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε έναν φίλο σας που έχει πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται ότι από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά. Βάλτε σε μια τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα μικροεμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σχέση σας, γιατί διαφωνίες με άτομα που θα σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να καθυστερήσει ή να μειώσει τη δημιουργικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε ότι θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα. Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε λύσεις εκεί όπου αδυνατούσατε τον προηγούμενο καιρό. Πλέον θα ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν. Μην τάξετε ό,τι δεν μπορείτε να κάνετε, καθώς έτσι θα απογοητεύσετε τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, για να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας. Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε σκέψεις άτοπες. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας καίνε και θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πάντα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...