Δροσερό καλοκαιρινό fashion show

Μόδα και μουσική στο πάρτι για τη νέα κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου

Μόδα και μουσική στο πάρτι για τη νέα κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό που παραπέμπει σε κοσμοπολίτικο νησί, στον κήπο του bar – restaurant Bounce, στον Ασπρόπυργο, παρουσιάστηκε μέρος της νέας συλλογής του Βασίλειου Κωστέτσου για το καλοκαίρι του 2017.

Ο σχεδιαστής, σε συνεργασία με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ετοίμασε ένα άκρως καλοκαιρινό fashion show, σε μια βραδιά που παρουσίασε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ενώ οι Otherview διασκέδασαν τον κόσμο με τις επιτυχίες τους. Ακολούθησε πάρτι, με τον επιχειρηματία του μαγαζιού Νεκτάριο Μαρτίνο και τη σύζυγο του Γωγώ να δέχονται τα συγχαρητήρια όλων για την υπέροχη εκδήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...