Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η «αλεπού» έγινε σταρ!

Κάμερες, φλας, πόζες! Συνωστισμός στο ιχθυοπωλείο στο Περιστέρι, όπου χθες «άραξε» ο μεγάλος καρχαρίας που ψαρεύτηκε στην Ερέτρια. Πρώτα selfie και μετά στο… πιάτο

Φωτογραφίες με το… γκουρμέ γεύμα τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν οι πελάτες του ιχθυοπωλείου Τrataμέντο στο Περιστέρι, στο οποίο κατέληξε ο βάρους 200 κιλών και μήκους τεσσάρων μέτρων καρχαρίας «αλεπού» που αλίευσαν το Σάββατο στην Ερέτρια ο Γιάννης Δαφνής και ο πατέρας του Γιώργος!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Στα μάτια των περαστικών που αντίκρισαν νωρίς χθες το πρωί από κοντά το… θηρίο αρχικά διακρινόταν το δέος! Σύντομα, όμως, μετατρεπόταν σε θαυμασμό για το κατόρθωμα των ψαράδων και ύστερα έπεφταν βροχή οι ερωτήσεις για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να το βγάλουν από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, άρχισαν να φτάνουν και οι πρώτες παραγγελίες από εστιατόρια, ενώ αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που αγόρασαν κάποια ποσότητα για το οικογενειακό τραπέζι προκειμένου να μη χάσουν τη μοναδική και σπάνια γευστική εμπειρία! Φυσικά, όλοι ζητούσαν πληροφορίες για τον τρόπο που μπορεί να μαγειρευτεί ένας καρχαρίας! Οι ειδικοί φιλετάριζαν επί ώρες και με χειρουργική ακρίβεια το ασυνήθιστο αλίευμα, ώστε κανένα κομμάτι να μην πάει χαμένο.

«Το περισσότερο είναι ψαχνό, που μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους. Είτε τηγανητό είτε μαριναρισμένο, αλλά και πλακί ή και σουβλάκι. Κάποιοι, φυσικά, επιλέγουν το πτερύγιο, το οποίο γίνεται εξαιρετική σούπα» είπε η ιδιοκτήτρια του ιχθυοπωλείου και δημοσιογράφος της «Espresso» Κατερίνα Σιώμου.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταύρακας, που και οι δύο είναι χρόνια δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, αποφάσισαν εν μέσω κρίσης να ανοίξουν ιχθυοπωλείο, ώστε να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες. «Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις και τα δύο, όμως δίνουμε αγώνα καθημερινά. Δεν μετανιώσαμε ποτέ για το Τrataμέντο, γιατί η αμεσότητα που μας προσφέρει με τον κόσμο, με τη γειτονιά, με τους ανθρώπους είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής για εμάς» σημείωσε η Κατερίνα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:  

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα