Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

Η «αλεπού» έγινε σταρ!

Κάμερες, φλας, πόζες! Συνωστισμός στο ιχθυοπωλείο στο Περιστέρι, όπου χθες «άραξε» ο μεγάλος καρχαρίας που ψαρεύτηκε στην Ερέτρια. Πρώτα selfie και μετά στο… πιάτο

Φωτογραφίες με το… γκουρμέ γεύμα τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν οι πελάτες του ιχθυοπωλείου Τrataμέντο στο Περιστέρι, στο οποίο κατέληξε ο βάρους 200 κιλών και μήκους τεσσάρων μέτρων καρχαρίας «αλεπού» που αλίευσαν το Σάββατο στην Ερέτρια ο Γιάννης Δαφνής και ο πατέρας του Γιώργος!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Στα μάτια των περαστικών που αντίκρισαν νωρίς χθες το πρωί από κοντά το… θηρίο αρχικά διακρινόταν το δέος! Σύντομα, όμως, μετατρεπόταν σε θαυμασμό για το κατόρθωμα των ψαράδων και ύστερα έπεφταν βροχή οι ερωτήσεις για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να το βγάλουν από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, άρχισαν να φτάνουν και οι πρώτες παραγγελίες από εστιατόρια, ενώ αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που αγόρασαν κάποια ποσότητα για το οικογενειακό τραπέζι προκειμένου να μη χάσουν τη μοναδική και σπάνια γευστική εμπειρία! Φυσικά, όλοι ζητούσαν πληροφορίες για τον τρόπο που μπορεί να μαγειρευτεί ένας καρχαρίας! Οι ειδικοί φιλετάριζαν επί ώρες και με χειρουργική ακρίβεια το ασυνήθιστο αλίευμα, ώστε κανένα κομμάτι να μην πάει χαμένο.

4ewrtert 4

«Το περισσότερο είναι ψαχνό, που μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους. Είτε τηγανητό είτε μαριναρισμένο, αλλά και πλακί ή και σουβλάκι. Κάποιοι, φυσικά, επιλέγουν το πτερύγιο, το οποίο γίνεται εξαιρετική σούπα» είπε η ιδιοκτήτρια του ιχθυοπωλείου και δημοσιογράφος της «Espresso» Κατερίνα Σιώμου.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταύρακας, που και οι δύο είναι χρόνια δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, αποφάσισαν εν μέσω κρίσης να ανοίξουν ιχθυοπωλείο, ώστε να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες. «Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις και τα δύο, όμως δίνουμε αγώνα καθημερινά. Δεν μετανιώσαμε ποτέ για το Τrataμέντο, γιατί η αμεσότητα που μας προσφέρει με τον κόσμο, με τη γειτονιά, με τους ανθρώπους είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής για εμάς» σημείωσε η Κατερίνα.

4ewrtert 3

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...