Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Pre-wedding ξεφάντωμα

Βουτιές, χορός, κοκτέιλ και σαμπάνιες στο super πάρτι της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού στο club Blue Marlin της Ιμπιζα

Βουτιές, χορός, κοκτέιλ και σαμπάνιες στο super πάρτι της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού στο club Blue Marlin της Ιμπιζα

Με ένα ξέφρενο και σούπερ χλιδάτο πάρτι στο πολυτελέστατο στέκι της παγκόσμιας ελίτ, το club Blue Marlin της Ιμπιζα, αποχαιρέτησαν την εργένικη ζωή η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός!

Η πανέμορφη κληρονόμος και ο εφοπλιστής που ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του 2017, κάλεσαν φίλους από την Ελλάδα και το Λονδίνο σε ένα pre-wedding ξεφάντωμα που ξεκίνησε νωρίς μεσημέρι και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ αλλά και τις επόμενες μέρες!

2 237

Ανάμεσά τους η Βίκυ Βαραμίλη, που ασχολείται με τα ναυτιλιακά και φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με τον άσο του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, και η καλή φίλη του ζευγαριού Μυρτώ Στασινοπούλου.

Η παρέα απόλαυσε βουτιές στην prive πισίνα του συγκροτήματος, παίζοντας με τους λευκούς και χρυσούς φουσκωτούς κύκνους, φόρεσε μάσκες με το πρόσωπο του γαμπρού, ξεδίψασε με παγωμένα κοκτέιλ και ακριβές σαμπάνιες, ενώ δοκίμασε εξωτικά πιάτα και ισπανικές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ.

4 48

Η μέλλουσα νύφη, κόρη της Χριστίνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, που τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στη γιαγιά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έλαμπε από χαρά! Υποδέχθηκε τους φίλους της φορώντας ένα ξεβαμμένο τζιν σορτς, λευκό δαντελένιο τοπ και χρυσή στέκα διακοσμημένη με ένα τεράστιο 3 104διαμάντι, ενώ ο αγαπημένος της Φίλιππος Λαιμός, ο δευτερότοκος γιος του εφοπλιστή Νίκου Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, δεν ξεκόλλησε στιγμή από κοντά της. Μετά τους αρραβώνες τους πριν από έξι μήνες στις Μαλδίβες, όπου της χάρισε ένα πανάκριβο μονόπετρο δαχτυλίδι, ετοιμάζεται τώρα να ντυθεί γαμπρός. Το ζευγάρι διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, όμως επισκέπτεται την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία.

Dance girls

5 23Στο high class πάρτι παρευρέθηκε και ο αδελφός της όμορφης Μαριάννας. Ο Γιάννης Γουλανδρής, που κυκλοφορούσε άνετος φορώντας ένα στέμμα με…φαλλό, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα dance girls που κυκλοφορούσαν στον χώρο με μικροσκοπικά πράσινα φωσφοριζέ μπικίνι και εικοσάποντες μαύρες γόβες. Ηταν εκείνες που στο τέλος της βραδιάς παρατάχθηκαν μπροστά στη φωτισμένη πισίνα και σήκωσαν ψηλά τα ασημένια μπαλόνια που σχημάτιζαν το επίθετο του γαμπρού «Lemos».

Αν και οι ευκατάστατες ελληνικές οικογένειες φροντίζουν να μην αφήνουν να διαρρέουν πληροφορίες από δεξιώσεις, γιορτές και ιδιωτικά πάρτι, η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από το summer event των μελλονύμφων μέσω διαρροών στο Instagram από τους φίλους τόσο του επιχειρηματία όσο και της σχεδιάστριας, που φέτος λανσάρει τη νέα σειρά της μαγιό που φέρουν το όνομά της Marianna G. Αγνωστη, ωστόσο, παραμένει η ακριβής ημερομηνία γάμου του ερωτευμένου ζευγαριού, για την οποία δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παγκόσμια μέσα, αφού στην τελετή αναμένεται να δώσει το «παρών» η αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ.

6 20

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...