Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Το ζεύγος Ξαρχάκου περιμένει δίδυμα!

Διπλές χαρές για τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Ηρώ Σαΐα!

Διπλές χαρές για τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Ηρώ Σαΐα! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και σύζυγος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το αγαπημένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 20 Απριλίου του 2015 στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, στο κτήμα δεξιώσεων γνωστού club-restaurant με κουμπάρα τη σύζυγο του εφοπλιστή του Περικλή Παναγόπουλου, Κατερίνα, διατηρούσε ερωτικό δεσμό πάνω από τρία χρόνια πριν επισημοποιήσει τη σχέση του με θρησκευτικό γάμο.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς επιθυμία τους ήταν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και το σπιτικό τους να γεμίσει με παιδικά γέλια. Να σημειωθεί ότι ο βραβευμένος για την προσφορά του στο ελληνικό πεντάγραμμο μουσικός, ο οποίος έχει υπογράψει περισσότερους από 42 δίσκους και έχει συνθέσει μουσική για 21 ταινίες και 15 τηλεοπτικές παραγωγές, έχει μια κόρη 41 ετών, την Πανδώρα Ξαρχάκου (από τον πρώτο γάμο του με την Καρλότα Ξανθοπούλου), η οποία ασχολείται με την υποκριτική αλλά και τη σκηνοθεσία, έχοντας μάλιστα υπογράψει αξιόλογες παραστάσεις.

Ο Ξαρχάκος και η Σαΐα γνωρίστηκαν το 2008 σε συναυλία στην Κύπρο. Η στενή επαγγελματική συνεργασία τους, ωστόσο, ξεκίνησε το 2011 σε ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, που παρουσιάστηκε στη μουσική σκηνή Gazarte. Εναν χρόνο αργότερα η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή, την οποία ανακάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μάλιστα την είχε στην ομάδα του Σπείρα Σπείρα, συνεργάστηκε και πάλι με τον Ξαρχάκο για την παράσταση «Αμάν Αμήν» στο θέατρο Ακροπόλ.

Ηταν και η χρονιά που άνθησε το ειδύλλιό τους, το οποίο γνώριζαν μόνο στενοί φίλοι τους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η «Espresso» ήταν η πρώτη που δημοσιοποίησε τη σχέση τους στις 18 Ιανουαρίου του 2014, χωρίς να διαψεύσει κανένας από τους δύο το ρεπορτάζ. Μάλιστα από τότε άρχισαν να κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις ως ζευγάρι.

Οι δυο τους πλέον έχουν μια πολύ ήσυχη ζωή και οι φίλοι τους, με τους οποίους βγαίνουν τα βράδια για φαγητό, είναι η Μαρινέλλα, ο Μάκης Μάτσας, η Ολγα Παυλάτου, ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος, ο Σταμάτης Κραουνάκης αλλά και ο παιδικός φίλος της Ηρώς, επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...







Μποζουκια Αθηνα