Το μήνυμα του Θαλασσινού για την Αγία-Σοφία

Ο Παντελής Θαλασσινός συγκινεί με την κατάθεση ψυχής που κάνει για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, με αφορμή την καθυστέρηση στην οικοδομική άδεια, τονίζει: «Το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει, ακόμη κι αν όλοι κάνουμε κίτρινα μεροκάματα, όπως έκαναν οι νοικοκυραίοι εκείνοι, τότε που το έχτιζαν τη νύχτα. Αρκεί να είναι αλήθεια όλη η πορεία προς την “Αγια-Σοφιά”. Αρκεί να γκρεμίστηκε για να ξαναγίνει.

Αλλιώς, ας έμενε με τις ενέσεις, στις τσιμεντορωγμές, κι ας έπαιζαν τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΕΚ, ή ας γινόταν προπονητήριό της τόσα χρόνια. Οχι άλλος εμπαιγμός, ούτε απ’ το επίσημο κράτος ούτε από κανέναν. Είμαι έτοιμος, αν μου ζητηθεί, να κουβαλήσω πέτρα, να κουβαλήσω λάσπη, να ανέβω στη σκαλωσιά με πηλοφόρι και μυστρί, κι ας είμαι μεγαλούτσικος, κι ας μην το ‘χω ξανακάνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό