Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Πλαστός (!) ο πάπυρος με τη δήθεν σύζυγο του Ιησού

Το κομμάτι παπύρου το οποίο αναφέρει ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος είναι πλαστογραφημένο, σύμφωνα με την καθηγήτρια του Χάρβαρντ η οποία το έφερε στο φως της δημοσιότητας το 2012

Το κομμάτι παπύρου το οποίο αναφέρει ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος είναι πλαστογραφημένο, σύμφωνα με την καθηγήτρια του Χάρβαρντ η οποία το έφερε στο φως της δημοσιότητας το 2012. Επειτα από ανάλυση ειδικών η Κάρεν Κινγκ παραδέχτηκε ότι τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι δεν είναι αυθεντικό.

Η παρουσίαση του μικρού κομματιού παπύρου είχε γίνει από την Κινγκ στη Ρώμη πριν από τέσσερα χρόνια. «Ο Ιησούς είπε σε αυτούς, η σύζυγός μου» είναι γραμμένο στα κοπτικά, γεγονός που προκάλεσε πολλές συζητήσεις γύρω από την αυθεντικότητά του. «Αν με ρωτήσετε σήμερα προς ποια κατεύθυνση τείνω, αν δηλαδή πρόκειται για αρχείο κείμενο ή για σύγχρονη πλαστογράφηση, βασιζόμενη στα νέα στοιχεία, κλίνω προς την πλαστογράφηση» δήλωσε η καθηγήτρια στο Associated Press.

Αντιφάσεις στην ιστορία

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα ερωτήματα που έθεσε άρθρο ειδικών, το οποίο δημοσιεύτηκε στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «Atlantic» πριν από μία εβδομάδα. Σε πρώτη φάση οι συντάκτες του κειμένου αμφισβητούσαν την αξιοπιστία του ιδιοκτήτη του παπύρου Γουόλτερ Φριτζ εντοπίζοντας αντιφάσεις στην ιστορία που διηγήθηκε και περιγράφοντας πώς έφτασε στα χέρια του ο πάπυρος. Ακολούθως εντόπισαν αντιφάσεις στο έγγραφο που ο επιχειρηματίας από τη Φλόριντα έδωσε στην Κινγκ ως αποδεικτικό στοιχείο της αυθεντικότητας του παπύρου.

«Αυτό το αποδεικτικό στοιχείο κάνει τη διαφορά στην κρίση, αν πρόκειται για πλαστό ή όχι, και ωθεί τα στοιχεία προς την πλαστογράφηση» σχολίασε η Κινγκ και πρόσθεσε ότι δεν είναι χαρούμενη που την εξαπάτησαν, αλλά είναι ανακουφισμένη που αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Μετά τις δηλώσεις τη Κινγκ, ο Φριτζ αρνήθηκε ότι παραποίησε ή επεξεργάστηκε τον πάπυρο και την επιγραφή που φέρει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα