Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση που θα κάνετε, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε…

ΚΡΙΟΣ: Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με τον σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δεν θα λείψουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε ποιο θα είναι το κόστος για την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πολιορκία που θα κάνετε στον σύντροφό σας, με σκοπό να πάρετε από κοινού κάποιες αποφάσεις, θα είναι πιεστική αλλά απαραίτητη. Μέσα από τις αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς που είναι πιο ταιριαστοί με τις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας ανήκει και μην αφήνετε περιθώρια στους άλλους. Αν φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την προτίμησή τους. Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε, επειδή άτομα από την εργασία σας έχουν από εσάς απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ: Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας. Με γνώμονα τη λογική θα ξεμπερδέψετε από υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Κάποιες ερωτικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ψαχτείτε πέρα από τα όρια που βάζατε συνήθως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ανήσυχο πνεύμα σας θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε ανταπόκριση. Για να μην μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και πού το λέτε.

ΖΥΓΟΣ: Το ιδανικό θα ήταν να επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και να φροντίσετε ώστε τα επιχειρήματά σας να πείσουν τους συνεργάτες σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα, καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας και η τύχη δεν θα λείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει τον σύντροφό σας. Αν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας. Ενα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ, αν χρειαστεί, δώστε μια θεαματική μάχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση που θα κάνετε, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για την επαγγελματική εξέλιξή σας όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας τώρα αλλά και στο απώτερο μέλλον. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν να δώσετε έμφαση στα πρακτικά θέματα, ώστε να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Σε οικογενειακά θέματα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εκκρεμότητες που έως τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση, θα διευθετηθούν κι αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και τον δρόμο σας για την επιτυχία. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου που πρέπει να θεμελιωθεί σωστά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...