Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Ο Μάκης Δημάκης στον Βοτανικό

Νέες αλλαγές και συνεργασίες έκπληξη αναμένουμε να δούμε φέτος στο χάρτη της νυχτερινής Αθήνας. Μία από αυτές και η στροφή που κάνει και πάλι ο Βοτανικός στο λαϊκό τραγούδι, ύστερα από δύο σεζόν όπου ψήφισε το εναλλακτικό ρεπερτόριο. Έτσι, ύστερα από τη Νατάσσα Μποφίλιου που βρέθηκε στη σκηνή του τελευταία, τη σκυτάλη ετοιμάζεται να αναλάβει ένας ταλαντούχος λαϊκός καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ασταμάτητα στο προσκήνιο της μουσικής και δεν είναι άλλος από τον Μάκη Δημάκη. Από τα τέλη Σεπτέμβρη, το αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει την πίστα του Βοτανικού και από εκεί να μας χαρίζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις πιο ανεβαστικές του επιτυχίες κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ • ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ • ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

Μπορεί να μετρά μία μακρά πορεία στο χώρο του τραγουδιού, όμως ο Μάκης Δημάκης έχει γίνει γνωστός ευρέως τα τελευταία χρόνια, ύστερα από την κυκλοφορία μερικών τραγουδιών του που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ, ο τραγουδιστής είναι εκείνος ο καλλιτέχνης πίσω από τις πασίγνωστες επιτυχίες «Τάμα», «Ανησύχησα», «Εγώ δεν μπορώ», «Κανείς δεν είναι κανενός» και πολλές ακόμα. Όλες αυτές αλλά και πολλές ακόμα από το λαϊκό ρεπερτόριο που έχουμε αγαπήσει από άλλους καλλιτέχνες θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στη νέα του αυτή συνεργασία. Μάκης Δημάκης Βοτανικός ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν με φόρα τη νέα νυχτερινή σεζόν στην Αθήνα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Μάκη Δημάκη στην πίστα αυτή, παρά το γεγονός ότι έχει τραγουδήσει σε πολλά μαγαζιά όλα αυτά τα χρόνια. Μία νέα περίοδος σηματοδοτεί την καριέρα του, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει το τιμόνι του προγράμματος σε ένα τέτοιου βεληνεκούς νυχτερινό κέντρο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε τον Μάκη Δημάκη να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του ανανεωμένου Βοτανικού.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

To 2004 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα και άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό φέρνοντας στη σκηνή του ένα έντεχνο σχήμα και μας συστήθηκε ως μουσική σκηνή. Παρά την επιτυχία που γνώρισε και παρά το γεγονός ότι γρήγορα αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στην Αθήνα, γρήγορα άλλαξε προφίλ και διάθεση και αναδείχθηκε σε ένα από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς προορισμούς, φέρνοντας μεγάλα ονόματα στην πίστα του. Αντύπας, Νικος Μακρόπουλος και Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μονάχα μερικά από τα ονόματα που πέρασαν από τη σκηνή του και απογείωσαν το κέφι. Την περσινή σεζόν ωστόσο, έκανε ξανά μία εναλλακτική στροφή φιλοξενώντας Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκο Πορτοκάλογλου, ενώ στη συνέχεια τη Νατάσσα Μποφίλιου. Φέτος, ύστερα από ένα μικρό διάστημα όπου το αγαπημένο στέκι παραμένει κλειστό για να ανασυνταχθεί, ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερο στη νυχτερινή Αθήνα από τέλη Σεπτέμβρη. Στην πίστα του φέρνει αυτή τη φορά τον Μάκη Δημάκη και ετοιμάζεται να απογειώσει για τα καλά τη διασκέδαση. Μάκης Δημάκης Βοτανικός θα αποτελέσουν τα δύο χρυσά ονόματα της βραδινής διασκέδασης την φετινή σεζόν. Λίγο απέμεινε μονάχα ακόμα μέχρι τη στιγμή που το απόλυτο σχήμα του φθινοπώρου θα ανοίξει για πρώτη φορά την αυλαία του και θα μας ταξιδέψει σε μία μοναδική μουσικοχορευτική εμπειρία. Ο Μάκης Δημάκης έρχεται για να αναδείξει τον Βοτανικό ως τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Βοτανικος Μάκης Δημάκης 2016

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...