Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Καταδίκες για τον φόνο του «νταή»

Ποινή φυλάκισης δεκαπέντε ετών στην 25χρονη Ελένη και ισόβια στον θείο-εραστή της. Η απίστευτη φράση της παρέδρου: «Είσαι θύμα, στη θέση σου θα σκότωνα πέντε έξι»

Ποινή φυλάκισης δεκαπέντε ετών στην 25χρονη Ελένη και ισόβια στον θείο-εραστή της. Η απίστευτη φράση της παρέδρου: «Είσαι θύμα, στη θέση σου θα σκότωνα πέντε έξι»

Με την καταδίκη της 25χρονης Ελένης και του μακρινού θείου της (και άλλοτε εραστή της!) έπεσε η αυλαία της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του 33χρονου Μπάμπη, αποκαλούμενου «νταή του Μενιδίου», τον Φεβρουάριο του 2015. Με το κλάμα του μωρού της κατηγορουμένης σχεδόν να καλύπτει τα λόγια των δικαστών, η νεαρή άκουσε την ομόφωνη καταδίκη της σε 15 χρόνια, ενώ σε ισόβια καταδικάστηκε (κατά πλειοψηφία) ο 49χρονος Νίκος.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Το δικαστήριο αναγνώρισε στην Ελένη το ελαφρυντικό της εξώθησης στην πράξη λόγω προηγούμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος, καθώς το δικαστήριο πείστηκε ότι ο Μπάμπης την εξέδιδε. Μάλιστα, νωρίτερα το ακροατήριο άκουσε την (απίστευτη) τοποθέτηση μιας εκ των δύο παρέδρων, που στην προσπάθειά της να πείσει την 25χρονη να απολογηθεί, είπε: «Εγώ θεωρώ ότι είστε θύμα. Στη θέση σας, και με αυτά που έχετε βιώσει, θα είχα κάνει χειρότερα, μπορεί να είχα σκοτώσει πέντε έξι! Το θύμα δεν ήταν θύμα. Μιλήστε για το παιδί σας. Το παιδί έχει δικαίωμα να έχει τη μάνα του. Αν έχετε κάνει ό,τι έχετε κάνει κάτω από ορισμένες περιστάσεις, πρέπει να το πείτε».

Η 25χρονη όμως αρχικά ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να πει το παραμικρό: «Ισόβια θα είναι; Ο,τι είναι! Σημασία έχει ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει. Τι σημασία έχει ποιος θα είναι αυτός; Το παίρνω επάνω μου. Ρίξτε ισόβια να τελειώνουμε». Γρήγορα όμως ψέλλισε: «Μου είπαν “αυτός το έκανε” και το κατέθεσα. Μου είπαν “αυτά πρέπει να πεις” και τα είπα. Μπορεί να το έκανε κάποιος κοντινός, δεν ξέρω. Εκείνη τη νύχτα δεν τη θυμάμαι. Είχα πιει πολύ, θυμάμαι σκόρπια πράγματα».

Στην ύστατη προσπάθεια της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να μιλήσει έστω και μετά την πρόταση-καταπέλτη του εισαγγελέα που ζήτησε ισόβια για την Ελένη, εκείνη φώναξε κλαίγοντας: «Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα, αλλά δεν θέλω να ζήσω έξω. Η ζωή μου είναι φυλακή. Εξω όλοι είναι σάπιοι. Ημουν άτυχη». Για το παιδί της ξεκαθάρισε ότι «είναι μόνο δικό μου» και αν ρωτήσει για τον πατέρα του, θα του πει ότι «το απέρριψε από την πρώτη μέρα»!

Ο θείος και τότε εραστής της 25χρονης αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση. Μάλιστα, τρία από τα επτά μέλη του δικαστηρίου έκριναν ότι είναι αθώος λόγω αμφιβολιών. «Δεν ξέρω τι έκανε εκείνο το βράδυ η Ελένη. Κλείδωνε το δωμάτιο, άνοιγε τη μουσική και έφευγε τα βράδια από το παράθυρο. Δεν γνωρίζω τι έγινε. Δεν ήμουν στον τόπο του συμβάντος. Θέλω να παρακαλέσω την ίδια να πει την αλήθεια. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να πάει φυλακή χωρίς να έχει αγγίξει κάτι» είπε ο 49χρονος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...