Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό, για...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η είδηση...

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...

Στηβ Γιατζόγλου: Έβαλα μαλλιά και ξαναβρήκα τον εαυτό μου!

Ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI, το «λιοντάρι των παρκέ» δηλώνει πιο ανανεωμένος από ποτέ! Έγινε γνωστός ως «λιοντάρι των παρκέ» εξαιτίας του αγωνιστικού πάθους και της χαρακτηριστικής χαίτης του. Οι φίλοι του μπάσκετ τον λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή ενώ κατά τη διάρκεια της πολυετούς του καριέρας, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τις αγωνιστικές του ικανότητες όσο και για τον ακέραιο χαρακτήρα αλλά και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του.

Ο Στηβ Γιατζόγλου δεν είναι απλά ένας αθλητής που τίμησε τη φανέλα μεγάλων κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ηρακλής. Είναι μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα που έγραψε τη δική του ιστορία και αγκαλιάστηκε θερμά από το φίλαθλο κοινό, ανεξαρτήτου χρώματος και συλλογικής προτίμησης. Σπεσιαλίστας στο σουτ από γωνία με ταμπλό και πάντα έτοιμος να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ο ελληνοαμερικανός άσσος, δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την ήττα και κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα του στο μπάσκετ μιας άλλης, πιο αγνής εποχής.

-Το κρίσιμο ματς με την τριχόπτωση!

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, ο Στηβ, κατάφερε να «εξουδετερώσει» σπουδαίους αντιπάλους. Ένας από αυτούς ήταν και η τριχόπτωση που προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μαχητής εκ φύσεως, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, δεν άφησε το χρόνο να πάει χαμένο και πριν μείνει πίσω στο σκορ, εμπιστεύτηκε την DHI πετυχαίνοντας μια από τις πιο σημαντικές νίκες της ζωής του.

«Πάντα είχα μακριά μαλλιά αλλά τα τελευταία χρόνια, είχαν αρχίσει να αραιώνουν επικίνδυνα» δηλώνει ο ίδιος με τη χαρακτηριστική, ελληνοαμερικάνικη προφορά του. «Η τριχόπτωση με επηρέασε ψυχολογικά και η αλήθεια είναι πως δε μου άρεσε η εικόνα που αποκτούσα. Όμως, ήμουν διατεθειμένος να δώσω λύση στο πρόβλημα μου. Πολλοί ασθενείς που έχουν παρόμοιο πρόβλημα τριχόπτωσης, πειραματίζονται με διάφορες λύσεις, όπως για παράδειγμα οι αμπούλες. Εγώ, δεν ήθελα… πασαλείμματα. Ήθελα μια σίγουρη και οριστική λύση. Για αυτό, επέλεξα την DHI»

fw45tw3t 1 

Αφού υποβλήθηκε στο προηγμένο διαγνωστικό τεστ τριχόπτωσης DSA, ο Στηβ Γιατζόγλου «έκλεισε» την ημερομηνία της μεταμόσχευσης μαλλιών και πλέον, ήταν έτοιμος για μια νέα σελίδα στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών, που πραγματοποιήθηκε με την πιο σύγχρονη τεχνική Direct, η ιατρική ομάδα της DHI εξήγαγε και μεταμόσχευσε συνολικά 3.225 τρίχες (1.435 τριχοθυλάκια). Ένα χρόνο αργότερα, το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα την επιλογή του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα που πλέον δηλώνει πιο ανανεωμένος από ποτέ, όπως τότε που αλώνιζε στα παρκέ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα τη μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI γιατί έλυσα το πρόβλημα μου, μια και καλή. Η εμφάνιση μου έχει βελτιωθεί όπως ήταν πριν από 20 χρόνια! Ευχαριστώ την DHI που με βοήθησε να ξαναβρώ τον εαυτό μου!»

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: 

tq34tq3t

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...