Happy birthday με XL μπριζόλα

Οχι με τούρτα αλλά με μια καλοψημένη μπριζολάρα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Οχι με τούρτα αλλά με μια καλοψημένη μπριζολάρα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης γυρίζει όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Ορέστεια» και φαίνεται πως μόλις βρέθηκε στο Λιτόχωρο, με τον καθαρό αέρα, του άνοιξε η όρεξη! Ετσι, αντί να σβήσει κεράκια, ξεκοκάλισε την μπριζόλα του και μάλιστα απαθανάτισε το γεύμα του σε μια selfie, την οποία ανάρτησε στο facebook.

«Γενέθλια σήμερα και για τη Μεταπολίτευση και για μένα. Το δικό της τέλος πολλοί προφητεύουν. Για το δικό μου -αν και μεγαλύτερος- δεν υπάρχουν, ευτυχώς, προβλέψεις. Εδώ με ό,τι κοντινότερο σε… τούρτα στο Λιτόχωρο» έγραψε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έκλεισε τα 46, αποσπώντας δεκάδες ευχές και σχόλια! Αντε, και του χρόνου με ολόκληρο αρνί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.