Η Πίπα στην κορυφή των Αλπεων

Εκανε αναρρίχηση στο όρος Μάτερχορν για να τιμήσει τον αδερφό του συντρόφου της

Εκανε αναρρίχηση στο όρος Μάτερχορν για να τιμήσει τον αδερφό του συντρόφου της

Την «τρέχει» κυριολεκτικά την Πίπα Μίντλετον ο εκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της Τζέιμς Μάθιους. Για χάρη του, η αδερφή της πριγκίπισσας Κάθριν αναρριχήθηκε μέχρι την κορυφή του όρους Μάτερχορν, που θεωρείται από τις ψηλότερες των Αλπεων, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου μικρότερου αδερφού του, τον οποίο δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει.

Ο Μάικλ Μάθιους είχε χάσει τη ζωή του το 1999, ενώ επιχειρούσε να κατακτήσει την κορυφή του Εβερεστ, όταν η περιοχή χτυπήθηκε από σφοδρή καταιγίδα. Για ψυχολογικούς λόγους, μάλιστα, ο αρραβωνιαστικός και μέλλvn σύζυγός της Τζέιμς δεν θέλησε να τη συνοδεύσει, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα extreme sports. Αντ’ αυτού, την 32χρονη Πίπα συνόδευσε ο δικός της αδερφός Τζέιμς Μίντλετον.

Οι δυο τους ελπίζουν ότι με αυτό το εγχείρημά τους θα συγκεντρώσουν χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση που φέρει το όνομα του Μάικλ Μαθιους.
«Αισθάνομαι ταπεινότητα που κατάφερα να αναρριχηθώ σε ένα από τα ομορφότερα όρη στον κόσμο και να συγκεντρώσω χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση που δημιουργήθηκε στη μνήμη ενός εξαιρετικού νεαρού άντρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε μια άλλη κορυφή. Παρά το γεγονός ότι έχω συγκεντρώσει κι άλλη φορά χρήματα για το Michael Matthews Foundation, πλέον έχει γίνει κάτι πιο σημαντικό για μένα και την οικογένειά μου» δήλωσε η Πίπα μετά την κατάβασή της από το Μάτερχορν, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να μοιραστεί την εμπειρία της με τον αρραβωνιαστικό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...