Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι φλόγες έριξαν «μαύρο» στον ΑΝΤ1

Φωτιά από βραχυκύκλωμα προκάλεσε αναστάτωση στο Agora Center! Το σήμα του καναλιού έπεσε για περίπου μια ώρα!

Φωτιά από βραχυκύκλωμα προκάλεσε αναστάτωση στο Agora Center! Το σήμα του καναλιού έπεσε για περίπου μια ώρα! 

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στον ΑΝΤ1 από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της διοίκησης (ακόμη και εκείνο του προέδρου) του καναλιού, στελεχών και ηλεκτρονικών, επί της λεωφόρου Κηφισίας 10. Η φωτιά αντιμετωπίστηκε πολύ γρήγορα, αλλά είχε ως αποτέλεσμα να πέσει το σήμα του καναλιού και να εκπέμπει μαύρο για μία ώρα κι ένα τέταρτο, αφού είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

f2 img 4974

Ηταν 3.30 το μεσημέρι όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο Agora, όπου, μεταξύ άλλων, στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, το εμπορικό τμήμα, το λογιστήριο, το γραφείο προσωπικού και οι δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1. Επίσης, στους χώρους του εμπορικού βρίσκονται τα περιοδικά, τα sites και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ρυθμός και Easy, που ανήκουν στον όμιλο, αλλά και το Fame Studio, η μουσική σχολή που δημιουργήθηκε την περίοδο που προβαλλόταν το reality show «Fame story».

Το δελτίο βγήκε κανονικά στις 19.00

Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έβγαινε καπνός από ηλεκτρολογική εγκατάσταση στον υπόγειο χώρο του ενός κτιρίου, εκεί όπου βρίσκεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ, σέρβερ και μηχανήματα του καναλιού.

f3 img 4990

Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα, ενώ στο σημείο έσπευσε και συνεργείο της ΔΕΗ προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη. Οπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης του κτιρίου, που είχε ως συνέπεια να διακοπεί η μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος του ΑΝΤ1. Οι τεχνικοί ζήτησαν να προβούν σε ενέργειες ώστε να γίνει αναμετάδοση του σήματος από άλλο σημείο, ωστόσο αρχικά υπήρξε απαγορευτικό εξαιτίας της κατάστασης. Σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 ανέφερε ως αιτία της φωτιάς «ένα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης». Ωστόσο τόσο η τεχνική διεύθυνση, όσο και το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα (άλλωστε βγήκε κανονικά το δελτίο στις 19.00).

Από την ώρα που έγινε αντιληπτή η φωτιά, πάντως, οι εργαζόμενοι στο κτίριο αλλά και στους άλλους χώρους παρέμειναν ψύχραιμοι, δεν σημειώθηκε πανικός και οργανωμένα άρχισαν να εκκενώνουν, για προληπτικούς λόγους, τα γραφεία τους. Ωστόσο, ανυπολόγιστη είναι η ζημιά που προκλήθηκε στα μηχανήματα, αλλά και στον υποσταθμό της ΔΕΗ. Να τονίσουμε ότι στον συγκεκριμένο χώρο του υπογείου είναι εγκατεστημένη αυτόματη πυρασφάλεια εξαιτίας των μηχανημάτων, ενώ δεν υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό, καθώς τα γραφεία των εργαζομένων βρίσκονται από τον πρώτο όροφο και πάνω.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...