Σύγχρονος κύκνος (!) η Ολυμπία

Η εντυπωσιακή κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, εξώφυλλο στο περιοδικό της Νέας Υόρκης «Town and Country»

Η εντυπωσιακή κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, εξώφυλλο στο περιοδικό της Νέας Υόρκης «Town and Country»

Η εγγονή του τέως, Ολυμπία, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Town and Country» μαζί με την κόρη του Σταλόνε και την εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς, υπό τον γενικό τίτλο «Σύγχρονοι κύκνοι».

Στο νέο εξώφυλλό της, η 20χρονη Ολυμπία, που σπουδάζει φωτογραφία στη Νέα Υόρκη, μιλάει για το πώς είναι η ζωή της μακριά από την οικογένειά της, αλλά και για τις στιλιστικές συμβουλές που έχει πάρει ακόμα και από τον πατέρα της!

«Στο Λονδίνο ζούσα με τους τέσσερις αδερφούς μου και με τέσσερις σκύλους, πράγμα που σήμαινε ότι δεν υπήρχε στιγμή με ησυχία. Τώρα έχω πάρα πολλή» αποκαλύπτει η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες πτυχές που δείχνει να απολαμβάνει στη νέα, πιο ανεξάρτητη ζωή της. «Λατρεύω το γεγονός ότι μπορεί να περάσω από την ηρεμία στο χάος μόνο με το άνοιγμα της εξώπορτάς μου» λέει, υπονοώντας την πολύβουη ζωή της Νέας Υόρκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η νεαρή καλλονή, που εξομολογείται ότι νοσταλγεί τις Κυριακές με ταινίες και κινέζικο στο πατρικό της στο Λονδίνο, αποκαλύπτει όλες εκείνες τις στιλιστικές συμβουλές που έχει πάρει από την οικογένειά της, όπως ότι «είναι καλύτερο να είσαι πολύ καλοντυμένη από πρόχειρα ντυμένη», διά στόματος γιαγιάς (δεν προσδιορίζεται ποια από τις δύο), αλλά και την παρότρυνση του Παύλου: «Σε παρακαλώ, Ολυμπία, να φοράς παπούτσια στα οποία μπορείς να αντέξεις όλη τη βραδιά».

Τις φωτογραφίες της Ολυμπίας όσο και της Σιστίν Σταλόνε και της Ελα Ρίτσαρντς για το τεύχος Σεπτεμβρίου του «Town & Country» έχει τραβήξει ο διάσημος Τέρι Ρίτσαρντσον.

Happy birthday στη Μύκονο με πολλά κλικ

Η Ολυμπία λατρεύει τη Μύκονο και, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος βρέθηκε με την παρέα της και την οικογένειά της στο νησί των ανέμων, όπου μάλιστα γιόρτασε τα 20ά γενέθλιά της. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από Ελλάδα, αφού δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις φωτογραφιών, τόσο με τα τοπία που συναντά όσο και με την ίδια, πάντα ντυμένη με τα πιο hot κομμάτια γνωστών σχεδιαστών. Αλλωστε, έχει γίνει η αγαπημένη πολλών designers, μεταξύ αυτών και της θείας της, Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ.

Οσο για τις μυκονιάτικες εμφανίσεις της, θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει κανείς island chic.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...