Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Περιμένει τον… πελαργό

Το μοντέλο Μαρία Σιδηροπούλου, που είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο με τον σύντροφό της

Η Μαρία Σιδηροπούλου, το πανέμορφο μοντέλο που ξεκίνησε την πορεία του από τις πρωινές εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ετοιμάζεται να γίνει μανούλα.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η Μαρία, που τα τελευταία τρία χρόνια ευτυχεί στο πλευρό του επιχειρηματία Αρσένη Αλιμπράντη, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για το ευτυχές γεγονός. Η ίδια, αυτές τις ημέρες, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο αγαπημένος της.

Η καθημερινότητά της στο νησί περιλαμβάνει πρωινά μπάνια σε ειδυλλιακές παραλίες, απογευματινές βόλτες στη Νάουσα και βέβαια αρκετές ώρες ξεκούρασης λόγω εγκυμοσύνης. Επιθυμία της Μαρίας και του συντρόφου της από την αρχή της γνωριμίας τους ήταν να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που κατάφεραν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόσφατα, όμως, το μοντέλο άρχισε να «φουσκώνει». Αναπόφευκτα, διέρρευσε και το ρομαντικό μυστικό του ειδυλλίου της. Οπως πληροφορηθήκαμε, η ίδια και ο Αρσένης Αλιμπράντης σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους λίγο καιρό μετά τα γεννητούρια, κάνοντας παράλληλα και τα βαφτίσια του μωρού τους. 

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Σιδηροπούλου κατάφερε να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ. Αφού έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, μετακόμισε στην Αθήνα, όπου πέρασε από κάστινγκ για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Ομορφος κόσμος το πρωί», κερδίζοντας αμέσως μια θέση στην ομάδα των μοντέλων.

Με τον Αρναούτογλου

Η συνεργασία της με τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή κράτησε για χρόνια. Παράλληλα, η ίδια περπάτησε σε πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας και φωτογραφήθηκε για τα editorials μεγάλων περιοδικών. Τα τελευταία χρόνια, η Μαρία έχει αποτραβηχτεί από το μόντελινγκ, κάνοντας επιλεκτικά μόνο δουλειές που την εκφράζουν απόλυτα. Επειδή, ωστόσο, η αγάπη της για τη μόδα παραμένει μεγάλη, δραστηριοποιείται πλέον συχνά και στον χώρο του styling.

Η ίδια, πάντως, έχει «κόλλημα» και με τη γυμναστική. Στα παιδικά χρόνια της ασχολήθηκε με τον στίβο, καθώς φοίτησε σε αθλητικό σχολείο και αργότερα σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που απέκτησε αγαλματένιο κορμί. Θέλετε και το καλύτερο; Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σχεδόν δεν της φαίνεται!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...