Καβάλα: Καναδή καταγγέλλει βιασμό από (γνωστό της) 35χρονο Γεωργιανό

Νύχτα τρόμου πέρασε μια Καναδή στην Καβάλα, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν Γεωργιανό, ο οποίος…

Νύχτα τρόμου πέρασε μια Καναδή στην Καβάλα, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν Γεωργιανό, ο οποίος, έπειτα από καβγά που είχαν, τη μετέφερε σε απόμερη περιοχή και τη βίασε.

Η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία, που εξετάζει τι μεσολάβησε ανάμεσα στον δράστη και στο θύμα, που ήταν γνωστοί, καθώς πριν από το περιστατικό διασκέδαζαν στο ίδιο μπαρ.

Φραστικό επεισόδιο

Οπως κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης η 40χρονη, βρισκόταν ξημερώματα σε μπαρ της περιοχής, όπου είχε φραστικό επεισόδιο με τον 35χρονο Γεωργιανό. Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά τον καβγά ο φερόμενος ως δράστης τη μετέφερε με όχημα σε απόμερη περιοχή, όπου τη βίασε.

Η 40χρονη πήγε αμέσως στην Αστυνομία και περιέγραψε την περιπέτειά της. Ακολούθησαν έρευνες και αρκετές ώρες μετά ο Γεωργιανός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για βιασμό, ενώ ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής. Η Αστυνομία κάνει έρευνες για να εξακριβώσει όλες τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η απολογία του 35χρονου στον ανακριτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...