Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις.

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ό,τι σάς αγχώνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα. Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον προηγούμενο μήνα στις σχέσεις σας με τους άλλους και παράλληλα μάθετε να κρίνετε πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό χώρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να ερωτευτείτε είναι πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Οι μικροεντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας, ακόμα και αν οι πιέσεις σάς φαίνονται ανυπέρβλητες. Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και ζωντανή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τα λάθη του παρελθόντος ως εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε. Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις. Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε μάχες, όπου χρειαστεί, χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας για ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν και έντεχνα προσπαθείτε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια και πληγώνεστε. Μπορεί να μην ανταπαντάτε σε αυτούς που σας κρίνουν, αλλά σίγουρα ανήκετε σε εκείνους που δεν ξεχνάνε εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια αυτών που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες. Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...