Η Πάζιου σε περιπέτειες

Το «ατύχημα» της όμορφης γυμνάστριας στη Φοντάνα ντι Τρέβι που την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα

Βουτιά στη φημισμένη Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη παρ’ ολίγον να κάνει η Χριστίνα Πάζιου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνελήφθη κιόλας από την ιταλική αστυνομία! Αξέχαστο θα μείνει στη σέξι γυμνάστρια το ταξίδι που έκανε στην αιώνια πόλη πριν από καμιά δεκαριά ημέρες.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η Χριστίνα βρέθηκε εκεί με ένα επιτελείο συνεργατών προκειμένου να κάνει τη φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια της φίρμας αθλητικών ρούχων CP collection, που φέρουν την υπογραφή της. 

Η ίδια και τα μοντέλα που επιστράτευσε για τις ανάγκες του shooting πόζαραν στον φακό με φόντο τα ωραιότερα σημεία της Ρώμης, από το Κολοσσαίο έως τη Φοντάνα ντι Τρέβι. Για κακή της τύχη, όμως, στο περίφημο σιντριβάνι των ευχών την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

«Στην προσπάθειά μου να κάνω μια άσκηση ισορροπίας παραπάτησα και βρέθηκα κατά λάθος στο εσωτερικό μέρος του σιντριβανιού, κάτι που δεν επιτρέπεται» λέει η Χριστίνα στην «Espresso» και συνεχίζει: «Δεν έπεσα μέσα στο νερό. Απλώς, πάτησα στο εσωτερικό κομμάτι της Φοντάνα ντι Τρέβι. Ετυχε, λοιπόν, να βρίσκονται εκεί κοντά τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι, βλέποντας εμένα και τα μοντέλα να παίρνουμε πόζες φορώντας πολύχρωμα αθλητικά ρούχα, δεν κατάλαβαν τι γινόταν, με αποτέλεσμα να με συλλάβουν».

Η Χριστίνα και οι συνεργάτες της είχαν εξασφαλίσει, φυσικά, την απαραίτητη άδεια για τη φωτογράφισή τους εκεί, αλλά δεν την είχαν μαζί τους για να τη δείξουν στους αστυνομικούς. Ετσι η Ελληνίδα γυμνάστρια οδηγήθηκε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, όμως, ξεκίνησε το… θέατρο του παραλόγου, καθώς οι δυο πλευρές δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν, μια και δεν μιλούσαν την ίδια γλώσσα.

«Οι αστυνομικοί δεν ήξεραν αγγλικά κι εγώ δεν ξέρω ιταλικά. Χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε με τον Ιταλό οδηγό μας στη Ρώμη για να του πούμε να πάει στο ξενοδοχείο όπου μέναμε, να πάρει την άδεια της φωτογράφισης και να τη φέρει στο τμήμα. Οταν αυτό έγινε, λύθηκε η παρεξήγηση και αφέθηκα ελεύθερη» εξηγεί η Χριστίνα στην «Espresso».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...