Ο Αραβας «βασιλιάς» των ταινιών πορνό!

Ο Σύρος Αντόνιο Σουλεϊμάν που εργάζεται στη γερμανική «ροζ» βιομηχανία και δέχεται απειλές από ντόπιους και συμπατριώτες

Ο Σύρος Αντόνιο Σουλεϊμάν που εργάζεται στη γερμανική «ροζ» βιομηχανία και δέχεται απειλές από ντόπιους και συμπατριώτες

Συστήνεται ως Σύρος πορνοστάρ ακόμα και στον λογαριασμό του στο twitter και θέλει με την καριέρα που ακολουθεί στη Γερμανία να αλλάξει την άποψη που επικρατεί στη χώρα για τους πρόσφυγες.

Παραδέχεται, ωστόσο, ότι δέχεται επιθέσεις από παντού, αφού οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι τους εξευτελίζει, ενώ οι Γερμανοί τον βλέπουν με μισό μάτι επειδή είναι Σύρος.

Ο Αντόνιο Σουλεϊμάν ξεκίνησε την «επιτυχημένη καριέρα» του στη Γερμανία, όπου έφτασε σε ηλικία 15 ετών, όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία το 2012. Τώρα, στα 19 του, βγάζει χρήματα, είναι αναγνωρίσιμο όνομα στη βιομηχανία του πορνό, ωστόσο δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Καταιγισμός μηνυμάτων

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Bild», ο πορνοστάρ αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δέχονται καταιγισμό απειλητικών e-mails και μηνυμάτων στο twitter και καλεί όλους τους επικριτές του να αλλάξουν εστίαση στον θυμό τους. «Δεν έκανα κάτι κακό. Θα έπρεπε να τους απασχολούν οι άνθρωποι που βάζουν βόμβες και σκοτώνουν στη Γαλλία, όχι εγώ» δηλώνει χαρακτηριστικά και επιμένει ότι με αυτό που κάνει θέλει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γι’ αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Σουλεϊμάν, του οποίου η τελευταία ταινία έχει τίτλο «Ο Αραβας βασιλιάς», έχει μιλήσει και για τις προκαταλήψεις με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπος στη Γερμανία. «Υπάρχει ένα είδος διακρίσεων σε βάρος των προσφύγων στη γερμανική κοινωνία. Πολλοί Σύριοι υποστηρίζουν ότι εδώ δεν υπάρχει ρατσισμός και ότι όλα είναι καλά. Νομίζω ότι λένε ψέματα στον εαυτό τους» είχε δηλώσει στο σάιτ Sick Chirpse. Πάντως, ο πορνοστάρ έχει παραδεχθεί ότι στην Ευρώπη μπορεί να απολαμβάνει μια ελευθερία που στη γενέτειρά του δεν θα είχε, αφού στη Συρία απαγορεύεται η πορνογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...