ΗΠΑ: Ανήλικα αδέλφια σε αγώνες bodybuilding

Τα 11χρονα συνήθως μετρούν πόσα παγωτά έφαγαν

Τα 11χρονα συνήθως μετρούν πόσα παγωτά έφαγαν. Ο 11χρονος Μπο, όμως, από τη Βιρτζίνια, μετρά τα push-ups και τα καθισματάκια που κάνει, ενώ κοιτάζεται στον καθρέφτη για να βεβαιωθεί ότι το λάδι έχει απλωθεί ομοιόμορφα στους φουσκωμένους μυς του προεφηβικού κορμιού του.

Ο πατέρας του, ο Μπόμπι Αϊς, έχει βάλει αυτόν αλλά και τον 8χρονο αδερφό του, Καπ, να προετοιμάζονται συστηματικά για τη συμμετοχή τους στους αγώνες bodybuilding Natural Olympia Show, που πραγματοποιούνται στο Λας Βέγκας. «Την περασμένη χρονιά, ο Μπο έκανε 130.000 καθισματάκια και 52.000 push-ups» δηλώνει περήφανος ο πατέρας στην κάμερα του ριάλιτι «Baby Bodybuilders». «Ο Καπ έχει κάνει 39.000 push-ups και 78.000 καθισματάκια. Δεν έχω δει άλλο παιδί που να έχει κάνει τόσα σ’ έναν χρόνο. Για την ακρίβεια, δεν έχω γνωρίσει παιδί που να έχει κάνει σε ολόκληρη τη ζωή του» συνεχίζει.

Τι λέει, όμως, για όλα αυτά η μητέρα; «Η οικογένειά μας είναι ανταγωνιστική. Θέλουμε τα παιδιά μας να είναι τέλεια σε ό,τι κι αν κάνουν» δηλώνει η Αλίσια, που καυχιέται για τον άνδρα της ο οποίος ασχολείται με τα παιδιά του περισσότερο απ’ ό,τι ο μέσος πατέρας. Μένει να διευκρινιστεί, ωστόσο, πόσο καλή είναι αυτή η ενασχόληση για τα παιδιά, αφού ο ίδιος λέει, χωρίς ίχνος ντροπής, ότι, όταν πονούν από την προσπάθεια στην προπόνηση, τα παροτρύνει να χαστουκίζουν τον εαυτό τους!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...