Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Το “Ολύμπια” τυλίγεται στις φλόγες

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χρήστος Σπανός: «Ήμουν παρών στη γέννηση της κόρης μου»

Ο Χρήστος Σπανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»...

«Σασμός»: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό, για...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η είδηση...

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Που χάθηκε η Ζέτα Λογοθέτη

►Το πανέμορφο μοντέλο με τους αμέτρητους τίτλους ομορφιάς
►Η επιστροφή στην πασαρέλα το 2012 στη μνήμη του Νίκου Τσιμπίλη

►Το πανέμορφο μοντέλο με τους αμέτρητους τίτλους ομορφιάς
►Η επιστροφή στην πασαρέλα το 2012 στη μνήμη του Νίκου Τσιμπίλη

Μελαχρινή ή ξανθιά, η Ζέτα Λογοθέτη μονοπωλούσε αδιαμφισβήτητα το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού τη δεκαετία του ’90, ενώ το βιογραφικό της περιλάμβανε τίτλους ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 1994 πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς, στην Τουρκία ανακηρύχθηκε Καλύτερο Μοντέλο στη Μεσόγειο και στην Ισπανία είχε στεφθεί Παγκόσμια Πριγκίπισσα Τουρισμού.

Η εκρηκτική εμφάνισή της την έκανε a-list μοντέλο στα fashion shows, ενώ κάθε φωτογράφισή της αποτελούσε εγγύηση για… sold out στο περιοδικό που τη φιλοξενούσε. Σήμερα, ωστόσο, η Ελληνίδα Μέρλιν Μονρόε, όπως την αποκαλούσαν, είναι full time μαμά και απασχολείται επαγγελματικά στην επιχείρηση ξυλείας του συζύγου της, ενώ και η ίδια φτιάχνει χειροποίητα ξύλινα διακοσμητικά.

Η Ζέτα ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 15 χρόνων και πολύ γρήγορα κατάφερε να γίνει μια από τις περιζήτητες επαγγελματίες του χώρου. Για τα επόμενα 10 χρόνια ήταν μοντέλο πρώτης γραμμής και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Ελληνες σχεδιαστές, όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, αλλά και με το δίδυμο του οίκου Νίκος – Τάκης.

Με τέλειες αναλογίες

Επιδείξεις, φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις αποτελούσαν καθημερινότητα για το κορίτσι με καταγωγή από το Αίγιο, ενώ και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του έκοβαν την ανάσα. Αλλωστε, υπήρξε από τα μοντέλα που διέθεταν τέλειες αναλογίες, τέτοιες που την είχαν κατατάξει στο… πάνθεον των ανδρικών φαντασιώσεων.

Ωστόσο, ενώ βρισκόταν στο peak της καριέρας της, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της. Ετσι, στα 25 της παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Βαρσάμη, ιδιοκτήτη της Ξυλεμπορικής Δομικής στον Ασπρόπυργο, και τρία χρόνια αργότερα απέκτησε τη 10χρονη σήμερα κόρη της. Ο πελαργός χτύπησε την πόρτα της για δεύτερη φορά κι έφερε μαζί του τον γιο της, που είναι έξι ετών. Αν και περπάτησε χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έλαβε τίτλους, για εκείνη η καλύτερη επιβράβευση είναι η δημιουργία της όμορφης οικογένειάς της.

0018 zeta logotheti 04112012

Λατρεύει να τρέχει σε πάρκα με τα παιδιά της και να παίρνει μέρος σε δραστηριότητες μαζί τους. Είναι μια κλασική μαμά, η οποία μαγειρεύει και φροντίζει να μη λείπει τίποτα από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πολλές φορές, πάντως, αφού ολοκληρώσει το νοικοκυριό της, ασχολείται κι εκείνη με την οικογενειακή επιχείρηση του Κωνσταντίνου, με αντικείμενο την οικοδομική ξυλεία. Σε συνέντευξή της μάλιστα αποκάλυψε ότι φτιάχνει χειροποίητα ξύλινα διακοσμητικά. «Για μένα είναι πιο πολύ δημιουργική και καλλιτεχνική έκφραση παρά δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Ζέτα εξακολουθεί, πάντως, να είναι λαμπερή και γοητευτική, παρά το γεγονός ότι προτιμά να κάνει απλές καθημερινές εμφανίσεις, όπως κάθε γυναίκα «της διπλανής πόρτας». Το 2012, μάλιστα, επέστρεψε στην πασαρέλα για να τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Τσιμπίλη, ενός εκ των ιδρυτών του οίκου Νίκος – Τάκης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Στο fashion show που είχε τίτλο «Χίλιες και μια νύχτες» εμφανίστηκε περπατώντας χέρι χέρι με την κόρη της και κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών.

Η κόρη της

Αν και η 10χρονη Ανδριάνα φαίνεται να ενδιαφέρεται για άλλα πράγματα κι όχι για το μόντελινγκ, έχει πάρει την ομορφιά της μαμάς της και ξέρει πώς να ποζάρει στον φακό. Η Ζέτα, γνωρίζοντας πολύ καλά τον χώρο, τους κινδύνους και το άγχος του επαγγέλματος, μάλλον θα την απέτρεπε από το να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Ακόμη κι όταν κάποιο κορίτσι την πλησιάσει με σκοπό να τη συμβουλευτεί, εκείνη φροντίζει να του πει την αλήθεια και να μην πασπαλίσει με χρυσόσκονη τα όνειρά του για μια καριέρα ως μοντέλο. Οπως έχει δηλώσει η ίδια, δεν αρκεί η εξωτερική εμφάνιση, αλλά χρειάζεται και η μελέτη πάνω στη μόδα. Κι αυτό γιατί, προκειμένου κάποια κοπέλα να αντέξει τον ανταγωνισμό, θα πρέπει να τρέξει μεν αλλά και να αποκτήσει όσο περισσότερα θεωρητικά εφόδια μπορεί.

Η Ζέτα είναι, πλέον, μια γυναίκα χωρίς απωθημένα, κι αν και πολλοί την πολιορκούν ακόμη και σήμερα, για μια φωτογράφιση εκείνη αρνείται. Εκεί που δεν λέει «όχι» πάντως είναι στα πάρτι που διοργανώνουν φίλοι και φίλες της από τη χρυσή εποχή του μόντελινγκ, όπου βρίσκει την ευκαιρία να μαθαίνει νέα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...